More

  Orange răsplăteşte clienţii Prepay cu bonus dublu de internet

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange răsplăteşte clienţii Prepay cu bonus dublu de internet. Bonusul se aplică pentru activarea online a unei opţiuni de minimum 5 euro credit din My Orange. De asemenea, aceștia primesc şi 10% credit atunci când efectuează o reîncărcare cu credit sau opţiune din My Orange.

  Activează o opţiune PrePay de minimum 5 euro credit în perioada 15 iunie – 10 august 2020. Astfel, vei fi recompensat automat cu 50 GB bonus. Aceștia vor fi valabili pentru o perioadă 30 de zile de la activare. Alege să activeze opţiunea din contul My Orange. Astfel își dublezi automat bonusul de internet, beneficiind de 100 GB de internet.

  Orange răsplăteşte clienţii Prepay

  Clienţii Orange PrePay au parte lună de lună de bonusuri de internet, ca de altfel și de cele mai bune oferte în My Orange şi sunt recompensaţi pentru fidelitate. Începând cu 15 iunie, clienţii care efectuează o reîncărcare de minumum 5 euro credit sau opţiune din contul My Orange vor fi răsplătiţi cu 10% credit înapoi. Astfel, aceştia se pot bucura în fiecare lună de bonusuri de internet, dar şi de cele mai avantajoase preţuri.

  Clienţii care activează o cartelă începând cu data de 15 iunie se bucură de cea mai bună ofertă primind beneficiile opţiunii de 6 euro credit pentru doar 5 euro credit în primele 4 luni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.