Microsoft poate importa activitatea bancară în Excel

Muche Ecaterina
- 16.06.2020, 18:37 în Aplicaţii
10

SHARES
Microsoft poate importa activitatea bancară în Excel

Microsoft poate importa activitatea bancară în Excel. Money in Excel este o caracteristică nouă pentru abonații Microsoft 365.

Microsoft lansează o nouă funcție Money in Excel. Funcția este concepută pentru a ajuta milioanele de persoane care folosesc Excel pentru a urmări bugetele și finanțele personale.

Money in Excel este un șablon și un supliment pentru Excel. Acesta permite abonaților Microsoft 365 să se conecteze în siguranță la conturi bancare, carduri de credit, investiții sau împrumuturi și să importe tranzacții și informații despre cont direct într-o foaie de calcul.

Microsoft poate importa activitatea bancară în Excel

Va trebui să fiți un abonat Microsoft 365 Personal sau Family din SUA 9 pentru moment) pentru a avea acces la bani în Excel și puteți pur și simplu să descărcați șablonul pentru a începe conectarea conturilor bancare prin conectorul Plaid. Majoritatea instituțiilor financiare majore din SUA sunt acceptate. Șablonul va importa automat tranzacțiile din conturi într-un singur workbook.

Tranzacțiile sunt clasificate astfel încât să fie ușor de analizat modul în care sunt cheltuiți banii. Există chiar și alerte pentru creșteri ale comisioanelor de abonament sau a taxelor bancare. De asemenea, Money in Excel generează automat diagrame pentru cheltuieli.

Money in Excel diagram

Aceasta nu este prima incursiune Microsoft în produsele de finanțare personală. Money in Excel urmărește software-ul de gestionare a finanțelor personale Microsoft Money. Microsoft a scos Microsoft Money în urmă cu mai bine de 10 ani, dar o aplicație MSN Money a revenit în Windows Store în 2012.

Funcția Money in Excel este limitată la SUA pentru moment, dar sperăm să fie disponibilă global cât mai curând.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!