More

  Xbox închide Mixer și bate palma cu Facebook Gaming

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vestea că Xbox închide Mixer și bate palma cu Facebook Gaming a luat prin surprindere atât companiile, cât și utilizatorii. Mixer nu mai are niciun viitor. Xbox închide serviciul de live-streaming in-house. Vara aceasta, compania bate palma cu Facebook Gaming și începe procesul de tranziție cu scopul de a extinde mult mai repede numărul de utilizatori.

  Toate serviciile Mixer vor dispărea până în data de 22 iulie. Din acel moment, toate website-urile și aplicațiile vor face redirect pe Facebook Gaming. După data de 22 iulie, streaming-ul nativ de pe Xbox One va fi posibil doar prin Twitch, cel mai mare competitor al Mixer.

  Partenerii Mixer care vor face trecerea la Facebook Gaming vor primi un statut asemănător. Microsoft spune că înțelegerile actuale vor fi urmărite îndeaproape de noua conducere. Streamerii care participă în sistemul de monetizare Mixer vor fi eligibili (dar nu automat) pentru Programul Facebook Gaming Level Up. Acesta permite capacitatea să câștigi bani prin Stars și Fan Subscriptions.

  Xbox închide Mixer: Ninja și Shroud sunt liberi de contract

  Urmăritorii Mixer cu Embers rămași (sistemul de monetizare in-house) vor primi un card cadou de la Xbox cu ”aceeași valoare”. Creditul ar trebui să apară în contul Xbox până în data de 31 iulie. Însă, atenție, acesta va expira pe 30 septembrie dacă nu este folosit.

  Comunitatea de streaming a fost luată prin surprindere. Mai ales date fiind investițiile pe care Microsoft le-a făcut în Mixer în ultimul an. Ne amintim personalități precum Soleil „Faze Ewok” Wheeler, Cory „King Gothalion” Michael, Michael „Shroud” Grzesiek și cel mai mare deal, Tyler „Ninja” Blevins.

  Când Mixer a semnat cu Ninja, acesta avea 14.7 milioane de urmăritori pe Twitch. În timp ce, pe Mixer Ninja a reușit să adune doar 3 milioane de urmăritori.

  Pentru a-l determina pe Ninja să renunțe la Twitch se zvonește că Microsoft a investit între 20  – 30 milioane de dolari. Acum, după ce Xbox închide Mixer, toate vedetele menționate anterior sunt libere să se întoarcă pe Twitch sau alte platforme.

  Surse din industria esports spun că Ninja și Shroud ar fi renunțat la afaceri de zeci de milioane de dolari cu Facebook Gaming. S-ar părea că Facebook le-ar fi oferit ambilor streameri sume aproape duble față de cele pe care aceștia le avea stipulate în contractele originale. În schimb, streamerii ar fi spus pas.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.