More

  Google adaugă funcționalități noi în Meet

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google adaugă funcționalități noi în Meet. Compania dezvăluie parte dintre funcțiile pe care plănuiește să le lanseze pentru profesori mai târziu anul acesta. De vreme ce clasele online devin ”la modă”, profesorii și elevii trebuie să se adapteze ca și când ar fi în sălile de curs.

  Google va oferi utilizatorilor de educație capacitatea să blureze sau să schimbe fundalurile cu imagini prestabilite sau încărcate. Poți face deja asta folosind extensia Chrome. Însă, dacă funcționalitatea este integrată în aplicație, e cu atât mai bine. Vezi succesul pe care îl are aceasta în aplicația Zoom.

  Google adaugă funcționalități noi

  Google plănuiește să ofere utilizatorilor G Suite for Education și G Suite Enterprise for Education mai multe funcții de moderare. Printre acestea se numără capacitatea de a încheia o întâlnire pentru toți participanții pentru a se asigura că niciun student „nu mai pierde vremea” după ce s-au încheiat orele de curs.

  Moderatorii vor putea, de asemenea, să dea pe mute toți participanții în același timp. Cum de altfel, vor putea să dezactiveze chat-urile din întâlnire pentru participanți și să pună restricții cu privire la cine poate fi prezent. Google plănuiește să lanseze o opțiune care se asigură că întâlnirile nu pot să înceapă până când este prezent un moderator.

  Utilizatorii care au fost dați afară de la o întâlnire nu vor mai putea să ”ciocăne” din nou. Meet nu va mai afișa ”knocks” pentru unii utilizatori după ce moderatorul i-a respins de două ori. Ca întâlnirile să fie mai sigure, Google va bloca participanții anonimi să participe implicit la orice întâlniri de educație. Școlile pot permite accesul participanților anonimi la clase, doar dacă vor asta.

  Google va extinde, de asemenea, numărul de participanți

  Astfel, vor putea intra în conversație nu mai puțin de 49 de participanți. Întâlnirile de educație vor veni cu un buton de ”ridicare a mâinii” și o tablă albă. Funcționalitățile noi vor fi disponibile pentru toți utilizatorii de educație. Google plănuiește să lanseze o serie de funcții premium pentru utilizatorii Enterprise. Printre acestea se numără un tracker de participare a studenților sau săli de desfacere, pentru ca profesorii să poată să împartă clasele în grupuri mai mici.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.