More

  Android 11 aduce o mai bună experiență pentru utilizatori

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Android 11 aduce o  mai bună experiență pentru utilizatori. Google a depus eforturi considerabile pentru a spori adoptarea sistemului de operare Android de către dezvoltatori și utilizatori. Începând cu Android Pie, Google a introdus noi funcții care asigură actualizări uniforme.

  Project Treble, care respectă condițiile Google Play Store, a fost pus în evidență. Aceasta a crescut rata de adopție a sistemului de operare de 2,5 ori. Apoi, Pie a adus Generic System Images (GSI) care le-a permis dezvoltatorilor să efectueze teste de compatibilitate a aplicațiilor în timp real. Acest lucru a împins în continuare adopția pentru Android 10 de aproape 1,5 ori.

  Android Pie a adus și posibilitatea de a actualiza unele componente ale sistemului de operare prin Play Store, datorită Project Mainline. Cu sistemul de operare actual, Google Play actualizează aplicațiile și serviciile importante, notificări push, Google Play Protect sau autentificare. Un exemplu recent în acest sens sunt Notificările de expunere pentru conștientizarea COVID-19. Acest efect combinat a sporit adopția Android 10 la 100 de milioane în doar 5 luni.

  Android 11 aduce o mai bună experiență pentru utilizatori

  În curând, sistemul de operare Android 11 va veni cu funcții excelente pentru dezvoltatori pentru a regla fin experiența utilizatorului final. Există previzualizări ale dezvoltatorilor OEM care oferă dezvoltatorilor de aplicații o multitudine de hardware pentru a testa aplicația lor în prealabil.

  De asemenea, există 21 de elemente OS, care pot fi actualizate prin actualizarea sistemului Google Play. Nouă dintre acestea sunt axate pe confidențialitate și securitate. Acestea aduc standardizarea accesului utilizatorilor și dezvoltatorilor pentru controale de confidențialitate.

  Android 11 aduce un mecanism OTA mai bun numit Virtual A / B (cunoscut anterior ca A / B OTA). Acesta combină cele mai bune caracteristici ale celor două versiuni anterioare. Acum, actualizările OTA sunt perfecte. Ele funcționează în fundal și ocupă mult mai puțin spațiu de stocare în comparație cu versiunile anterioare. Google spune că de acum înainte A / B va fi singura metodă OTA pentru Android.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.