More

  WhatsApp nu a funcționat pentru o oră

  WhatsApp nu a funcționat pentru o oră. Mesajele nu au putut fi trimise sau primite.

  WhatsApp a căzut pentru cele 2 miliarde de utilizatori, dar serviciul a fost restaurat. Problemele au început în jurul orei 16:00 ET și au împiedicat utilizatorii WhatsApp să trimită sau să primească mesaje pe aplicație timp de aproape o oră. Aplicația WhatsApp se deschide în continuare, dar o buclă de conectare a fost afișată în timp ce serviciul întâmpina probleme.

  WhatsApp nu a funcționat pentru o oră

  „Mai devreme, o actualizare internă făcută pe serverele noastre WhatsApp a făcut ca unele persoane să aibă probleme în a trimite mesaje.”, a declarat WhatsApp pentru The Verge. „Am rezolvat rapid această problemă pentru toată lumea și ne cerem scuze pentru orice inconvenient.”

  WhatsApp, care aparține Facebook, se confruntă foarte rar cu întreruperi de servicii. Aceasta este prima întrerupere importantă de mai bine de un an. WhatsApp a căzut alături de Instagram și Facebook anul trecut timp de aproximativ două ore, înainte de restabilirea serviciului.

  Facebook a dezvăluit la începutul acestui an că WhatsApp a ajuns la 2 miliarde de utilizatori. În creștere de la 1,5 miliarde și 1 miliard de utilizatori în 2018, respectiv în 2016. Aplicația de chat este populară în multe țări din Europa, din India și Brazilia.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here