More

  Facebook revine după cea mai gravă pauză din istorie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook revine după cea mai gravă pauză din istorie. Gigantul anunță toate serviciile operaționale după cea mai gravă pauză din istorie. Pauză nedorită care a avut impact asupra tuturor aplicațiilor populare ale companiei. Facebook, WhatsApp și Instagram au căzut aproape la acceași oră, pe 13 martie.

  A fost o retrezire la realitate

  La ora 11:00, utilizatorii din întreaga lume au fost afectați. Pentru unii, serviciul era complet inaccesibil. Pentru alții, doar anumite funcții, precum stories sau mesajele directe n-au mai funcționat.

  Că cele mai populare servicii de internet sunt deținute și operate de o singură corporație gigant. Tocmai după 24 de ore Facebook a reușit să clarifice lucrurile. Compania a atribuit perioada de nefuncționare unei  ”schimbări de configurare a serverului”.

  Facebook revine după cea mai gravă pauză din istorie

  ”Am rezolvat problema și sistemul nostru acum își revine. Ne pare rău pentru neplăceri și apreciem răbdarea tuturor”, scrie Facebook pe Twitter. Ironic, nu? Acum cel mai mare gigant social media ajunge la public printr-o platformă competitoare.

  Întreruperea a afectat și modul de joc pentru utilizatorii Oculus VR. Compania cumpărată de Facebook în 2014. Site-uri ca Tinder și Spotify nu au putut să autorizeze conectările. Platforma Facebook Workplace pentru companii a suferit, de asemenea.

  În 2008, un bug a afectat 80 de milioane de utilizatori Facebook. Pauza de atunci a durat aproximativ o zi. Baza de date Facebook se mărește cu aproximativ 2.3 miliarde de utilizatori lunar. Ceea ce face pauza de pe 13 martie ce mai gravă din istoria companiei.

  Facebook spune că căderea platformelor nu este din cauza unui atac DDoS. Pe 20 noiembrie 2018, Facebook și Instagram au mai fost o dată afectate. La acel moment a fost vorba despre ”un bug în serverul companiei”.

  Când toate platformele mari ale Facebook au căzut, singura cale de comunicare a rămas Twitter. Lucru ce dovedește, încă o dată, că indiferent de competiție, Twitter e nemuritor.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.