More

  Allview Soul X7 PRO răspunde la mesaje direct din notificare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Allview Soul X7 PRO răspunde la mesaje direct din notificare. Noul telefon beneficiază acum de funcția de afișare a notificărilor primite (denumirea aplicației, persoana de contact și mesajul propriu-zis transmis), chiar și atunci când display-ul este închis, fără a mai fi necesară deblocarea ecranului. Astfel, utilizatorul de Soul X7 PRO are posibilitatea de a alege cum dorește să fie notificat: vizual, auditiv și/sau tactil.

  Allview Soul X7 PRO are o funcție extrem de utilă

  Funcția Notificări pe ecranul de blocare, se dovedește a fi cu adevărat folositoare. Mai ales, în cazul utilizatorilor care sunt nevoiți să deblocheze constant telefonul pentru a verifica notificările. Noua funcționalitate permite utilizatorului să vadă într-un mod discret mesajele primite din diverse aplicații. Cum de altfel, pot să și răspundă la mesaje direct din notificare, prin atingerea acțiunii „Răspundeți”.

  AVI, un real ajutor

  În cazul în care utilizatorul nu are telefonul în aria vizuală, AVI – primul asistent vocal inteligent în limba română, dezvoltat de Allview, poate citi cu voce tare notificările primite, sau le transmite direct în căști.

  Beneficii aduse de noul update

  Pe lângă implementarea funcției Notificări pe ecranul de blocare, ultima versiune de soft include și actulizarea patch-urilor de securitate și soluționarea erorii apărute în cazul opțiunii de recunoaștere facială.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.