More

  Sony lansează căștile wireless WF-SP800N și WF-XB700

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony lansează căștile wireless WF-SP800N și WF-XB700. WF-SP800N are certificare IP55. Modelul este rezistent la umezeală și nu va fi afectat de stropi de apă, transpirație sau praf. Astfel, antrenamentul poate merge mai departe în orice condiții. Căștile pot fi chiar spălate după o sesiune intensă de mișcare fizică.

  Elementul discret de susținere și fixare și designul curbat tridimensional asigură o fixare sigură și confortabilă. Indiferent dacă alergați după un tren sau pe banda de la sala de fitness, aceste căști nu vor cădea din urechi și nu-și vor schimba poziția.

  Ritmul nu va fi încetinit de o baterie cu autonomie limitată

  Carcasa compactă care poate fi utilizată și pentru încărcare nu doar că protejează căștile WF-SP800N, dar le și încarcă atunci când utilizatorii se află în mișcare. Cu o singură încărcare completă, carcasa le permite pasionaților de muzică să se bucure de 18 ore de redare cu funcția Noise Cancelling activată, și până la 26 de ore fără anularea zgomotului de fundal.

  Doar 10 minute de încărcare permit o sesiune de audiție de până la 60 de minute. Căștile asigură o conexiune stabilă pentru experiențe de audiție de top.

  Modelul WF-SP800N încorporează cea mai nouă tehnologie Noise Cancellation

  Pentru a opri orice sunet care ar putea reprezenta o distragere, precum cele de pe stradă sau de la sala de sport.

  Utilizatorii se pot concentra doar pe muzică pentru a-și îmbunătăți rezultatele cu  EXTRA BASS™. Căștile oferă un sunet puternic, cu bass profund. Cu aplicația gratuită „Sony | Headphones Connect”, utilizatorii își pot personaliza experiența de ascultare în funcție de preferințe.

  Funcția de modificare a sunetului din aplicație le permite utilizatorilor să personalizeze sunetul pentru diferite melodii și activități.

  Căștile WF-SP800N le permit utilizatorilor să se bucure de funcția 360 Reality Audio

  O experiență audio imersivă ce utilizează tehnologia audio bazată pe scanarea spațiului și a obiectelor, atunci când este folosită în combinație cu un smartphone Android™/iPhone care are instalat un serviciu de streaming audio compatibil. Experiența muzicală 360 Reality Audio le permite utilizatorilor o adevărată imersiune în muzică, de parcă s-ar afla chiar în fața artistului favorit.

  Ascultătorii se pot bucura de un câmp muzical personalizat perfect optimizat pentru fiecare utilizator în parte, atunci când folosesc căștile WF-SP800N și aplicația „Sony | Headphones Connect”.

  Experiență de audiție inteligentă

  Funcția Ambient Sound Mode încorporată pe modelul WF-SP800N le permite utilizatorilor să controleze direct ce sunet își doresc să audă. Aceștia pot personaliza setările pentru sunetul ambiental în funcție de preferințe cu aplicația „Sony | Headphones Connect”, la un nivel situat între 0 și 20.

  Căștile WF-SP800N au acum și funcția Advanced Adaptive Sound Control. Aceasta detectează automat ce activitate desfășoară utilizatori și unde se află aceștia apoi căștile ajustează setările de sunet ambiental pentru a se potrivi mediului respectiv.

  Utilizatorii pot personaliza aceste setări prin aplicația „Sony | Headphones Connect”. Aceștia pot alege să asculte sunetele din mediul înconjurător atunci când aleargă afară. Cum de altfel, pot reduce zgomotul nedorit când se află la birou sau pot crește bas-ul când se află la sala de sport.

  Controlul tactil 

  Tehnologia Smart control le permite utilizatorilor să asculte, să oprească sau să treacă peste o melodie și să ajusteze volumul cu o simplă atingere pe casca dreaptă.

  Utilizatorii pot scădea volumul muzicii pentru a auzi sunetul din jur prin atingerea căștii stângi. Modul Quick Attention scade rapid volumul și permite ascultarea sunetului ambiental. Astfel, utilizatorii pot discuta imediat cu alte persoane, fără să fie nevoie să își dea jos căștile.

  De asemenea, aceștia pot să-și administreze eficient programul zilnic cu Google Assistant  și Amazon Alexa.â

  Funcționalitatea Wearing Detection îi ajută pe utilizatori să nu rateze nicio notă muzicală. Aceasta din urmă detectează automat imediat ce își dau jos căștile. Atunci când una dintre căști este înlăturată, muzica se oprește automat, iar melodia este reluată imediat ce casca este pusă înapoi în ureche.

  Utilizatorii își pot alege stilul preferat de ascultare atunci când preiau un apel hands-free sau când ascultă muzică. Astfel, se pot bucura de muzică și se pot distra cu sunet stereo integrat pe ambele căști sau pot alege să folosească o singură cască, chiar și atunci când cealaltă se află la încărcat.

  WF-SP800N

  Viața experimentată cu EXTRA BASSTM

  Sony a lansat recent și modelul de căști cu adevărat wireless WF-XB700. Cu tehnologia EXTRA BASS™ de la Sony, acestea redau ritmuri precise și profunde care îmbunătățesc orice melodie și mențin claritatea vocală.

  Tehnologia wireless BLUETOOTH® înlătură nevoia utilizării firelor și cablurilor incomode, pentru o folosire mai ușoară, iar structura ergonomică „tri-hold” face ca aceste căști să se potrivească perfect și confortabil în ureche.

  Utilizatorii se pot bucura de până la 18 ore de audiție, datorită carcasei discrete ce poate fi utilizată drept încărcător. Cum de altfel, se pot bucura de până la 60 de minute de redare audio, cu doar 10 minute de încărcare rapidă.

  Certificarea IPX4 confirmă că acestea sunt rezistente la umezeală, la stropi de apă și transpirație. Așadar utilizatorii se pot bucura de ritmul muzicii chiar și atunci când plouă sau la sala de sport.

  Căștile WF-SP800N vor avea un preț aproximativ de 949 lei. Acestea vor fi disponibile începând cu iulie 2020. Variantele de culoare sunt: negru, alb, portocaliu și albastru.

  Modelul WF-XB700 este disponibil începând cu luna mai. Prețul recomandat este de 649 lei. Variantele de culoare sunt negru și albastru.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.