Toate produsele Xiaomi care se repară la ESD ROM

Mădălina Gănescu
- 17.07.2020, 18:55 în Servicii
0

SHARES
produsele Xiaomi

Din acest articol afli care sunt toate produsele Xiaomi care se repară la ESD ROM. Xiaomi România anunță că ESD ROM este centru autorizat Xiaomi România pentru gama de telefoane mobile inteligente și pentru o serie de produse din gama Xiaomi Ecosystem. Mai exact, dacă ai probleme cu trotinete electrice, roboți inteligenți de curățare și aspiratoare verticale, le repari la ESD ROM.

ATENȚIE! Pentru a repara produsele la ESD ROM, trebuie să le fi achiziționat prin distributorii oficiali ai Xiaomi în România. Distribuitorii în cauză sunt ALSO TECHNOLOGY SRL, WORLD COMM TRADING GFZ SRL și Telpur. În rest, dacă ați achiziționat produsele de la alți distribuitori, va trebui să apelați la service-urile lor autorizate. Prin lege, acestea sunt obligate timp de 2 ani de zile să vă asigure garanția produsului.

Accesul la service-ul autorizat ESD ROM le oferă utilizatorilor o serie de beneficii legate de repararea produselor stricate, prin înlocuirea produsului sau a pieselor necesare, în funcție de campanie, gratuit și într-un timp mai scurt, inclusiv beneficii legate de strategia Door2Door, în care produsul este preluat și ulterior returnat utilizatorului de la o adresă aleasă de acesta.

Produsele Xiaomi se repară la ESD ROM conform unei proceduri

Aceasta este disponibilă online pe site-ul Xiaomi.

Utilizatorii vor avea posibilitatea ca, printr-un simplu e-mail, să primească asistență de la Centrul ESD ROM pentru orice întrebări legate de reparații.

Solicitările referitoare la alte produse Xiaomi, întrebări tehnice sau legate de vânzarea produselor vor fi preluate direct de punctele de vânzare.

Datele de contact pentru Centrul ESD ROM sunt disponibile online pe https://esd-rom.ro/.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!