More

  Instagram facilitează cumpărăturile în aplicație

  Instagram facilitează cumpărăturile în aplicație. Platforma lansează o nouă pagină de cumpărături care va evidenția mărci și colecții. În plus, Facebook Pay va fi introdus în aplicație.

  Instagram facilitează cumpărăturile în aplicație

  O pagină dedicată pentru Shop sub tab-ul Explore, va evidenția diferite mărci și articole pe care oamenii le pot achiziționa. De asemenea, pagina Shop va oferi utilizatorilor recomandări personalizate cu privire la cumpărături.

  Toate articolele pot fi achiziționate din aplicație. De asemenea, Instagram va adăuga Facebook Pay. Astfel le permite utilizatorilor să insereze informații despre carduri de debit sau de credit în aplicație. Facebook Pay este disponibil atât pentru cumpărături, cât și pentru donații. Ambele caracteristici vin în primul rând în SUA.

  Combinate, aceste funcții fac cumpărăturile pe Instagram ușor de realizat, mai ales când vine vorba de plată. Utilizatorii nu trebuie să părăsească platforma sau să reintroducă în mod constant informațiile de plată pentru a cumpăra ceva.

  Instagram percepe o taxă pentru cumpărăturile făcute prin Instagram. Astfel, a stabilit să asigure profitul pe măsură ce cumpărăturile devin mai populare în aplicație.

  Instagram a adăugat încet funcții de cumpărături în aplicația sa. Anul trecut, a activat achizițiile în aplicație, iar în 2018 a început să le permită utilizatorilor să eticheteze produsele din fotografiile și conținutul lor video, făcându-le monetizabile.

  Instagram se pregătește să fie un loc în care utilizatorii pot găsi un stil de viață sau inspirație vestimentară. În același timp, utilizatorii pot achiziționa fără efort articolele preferate.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here