More

  Samsung prezintă gama QLED 4K, QLED 8K 2020 și Lifestyle

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung prezintă gama QLED 4K, QLED 8K 2020 și Lifestyle, disponibile și în România. În cadrul evenimentului online, Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics, a vorbit despre fiecare gamă în parte și punctele ei forte.

  Calitatea imaginii și a sunetului reprezintă caracteristicile esențiale ce descriu televizoarele Samsung QLED. De altfel, cele mai importante aspecte de care consumatorii țin cont atunci când își aleg televizorul.

  Printre specificații deja cunoscute, menționăm capacitățile AI Upscaling îmbunătățite. Televizoarele din gama QLED și Lifestyle se integrează perfect în design-ul locuinței, aducând un plus de eleganță în orice încăpere.

  Prezentarea video a gamelor QLED 4K, 8K 2020 și Lifestyle

  QLED 8K

  Gama QLED 8K este printre primele din industrie care acceptă redarea de conținut nativ 8K. Fiecare model din gamă îndeplinește cerințele Asociației 8K, precum și CTA 8K Ultra HD Display Definition.

  Gama QLED 8K include următoarele modele: QLED Q950, QLED Q800 și QLED Q700.

  Samsung prezintă gama QLED 4K

  Gama QLED 4K 2020 cuprinde 5 modele, în dimensiuni de la 43” (109cm) până la 85”. Televizoarele din această gamă au la bază tehnologia Quantum Dot, care oferă 100% volum de culoare și tehnologia AI Upscaling, care convertește automat conținutul la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia.

  Gama Lifestyle: The Serif și The Frame

  The Frame aduce imaginile la viață cu detalii și textură incredibile. Punctul lui forte este că fi personalizat și transformat într-o operă de artă – în loc de ecranul negru, utilizatorii pot alege orice imagine pentru fundal, un tablou sau o pictură celebră, din perioada clasică până la cea contemporană.

  Fiind diferit de un televizor convențional, The Serif se integrează perfect cu mediul ambiental și poate fi așezat oriunde în locuință. Atunci când este oprit, acesta afișează la alegere imagini inspirate din natură, care pot fi găsite în Ambient Mode.

  Credem că orice consumator poate găsi un televizor din gama QLED 2020 care să se potrivească cu nevoile lui de consum, cu stilul de viață, dar și cu design-ul interior din locuința lui. Gama QLED 2020 reflectă angajamentul pe care și-l asumă Samsung de a fi la vârful inovației în industrie și de a oferi consumatorilor cea mai bună experiență cu televizorul lor, în confortul propriei case”, a declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics Romania si Bulgaria.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.