Logitech G lansează Logitech G923, un sistem complet cu volan de curse și pedale |

Logitech G lansează Logitech G923, un sistem complet cu volan de curse și pedale

NoobZ
- 6.08.2020, 12:21 în Gaming
9

SHARES
Logitech G lansează Logitech G923

Logitech G lansează Logitech G923, un sistem complet cu volan de curse și pedale. Logitech G923 aduce TRUEFORCE™ folosește o nouă tehnologie de force feedback care simulează cu precizie fizica de joc și se concentrează pe sunetul motorului pentru a livra o experiență de curse ultra-realistă.

„Un volan de curse genial poate fi diferența dintre terminarea cursei pe primul loc sau pierderea controlului și ieșirea în decor fără să poți să termini cursa.”, a declarat pilotul McLaren de Formula 1, Lando Norris. „Noul volan Logitech G923 cu TRUEFORCE le oferă piloților o experiență autentică în spatele volanului și simulează momente și elemente cheie pe care noi le simțim ca piloți de curse.

Pot să simt dacă partea din spate a mașinii pierde aderență sau dacă sunt pe punctul de a se învârti, ceea ce îmi oferă cea mai bună șansă să o corectez rapid și să rămân în fața concurenței”.

TRUEFORCE este o tehnologie force feedback care revoluționează tot ceea ce este posibil în jocurile de curse auto

Utilizând în mod eficient fizica din joc și componenta audio, tehnologia simulează realist efecte precum sunetul accelerației motorului, tracțiunea pneurilor, mișcarea pe pistă și rezistența mașinii la diverse acțiuni, prin transmiterea unor vibrații și efecte specifice direct în volan.

TRUEFORCE se conectează la mecanicile jocurilor, având o capacitate de până la 4000 impulsuri pe secundă pentru a reda cu precizie detaliile din jocurile care oferă suport.

Proiectat pentru cei pasionați de jocuri video și simulatoare de curse, volanul și pedalele vin echipate cu finisaje metalice, pedale cu textură netedă și înveliș de piele al volanului pentru a oferi un confort maxim.

Alte caracteristici ale Logitech G923

Logitech G lansează Logitech G923Preț și Disponibilitate (SONY):

Logitech G923 va fi disponibil pe Logitech.com și în magazinele partenere începând cu luna septembrie 2020 la un preț recomandat de 1899.9 lei. Logitech G923 este disponibil pentru PC și PlayStation 4 și va fi compatibil și cu PlayStation 5. 

Volanul și pedalele Logitech G923 sunt dezvoltate sub programul de licențe oficiale ale PlayStation®. Simulatorul este autorizat oficial pentru PlayStation4 și va fi compatibil și cu PlayStation5, proiect realizat pe baza aprobării finale de produs de la Sony Interactive Entertainment.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!