Precomanda Galaxy Note20 de la Vodafone

NoobZ
- 6.08.2020, 12:06 în Smartphones
19

SHARES
Precomanda Galaxy Note20 de la Vodafone

Precomanda Galaxy Note20 de la Vodafone. Noile versiuni, Galaxy Note20 si Galaxy Note20 Ultra, au fost lansate oficial in cadrul evenimentului virtual Galaxy Unpacked transmis live din Coreea.

Noile dispozitive reprezinta cea mai puternica serie Note de pana acum si reprezinta, conform producatorului, un partener de incredere care va sustine productivitatea utilizatorilor cu ajutorul performantelor de top.

Precomanda Galaxy Note20 de la Vodafone – Specificații

Camera 8K a noilor Galaxy Note20 are un raport de aspect 21:9 si poate inregistra la 24fps. Modul Pro Video ofera posibilitatea focalizare pro-grade, dar si instrumente de zoom si de fotografiere de 120 de fps, precum si optiuni FHD pentru videoclipuri in stil cinematografic. Noul senzor laser pentru auto-focus de pe Galaxy Note20 Ultra permite o focalizare precisa.

Noua serie vine insotita de un S Pen imbunatatit. Acesta ofera o experienta de scriere digitala unica si o precizie si timp de reactie de neegalat. Noua functie a S Pen-ului de a actiona de oriunde permite navigarea cu usurinta indiferent de aplicatia folosita.

Pentru prima data de la lansarea seriei Note, Galaxy Note20 Ultra vine echipat cu un display dinamic AMOLED 2X si o rata de refresh de 120Hz, oferind imagini extrem de clare pe cel mai bun display al producatorului. Smartphone-ul dispune de o baterie inteligenta ce rezista intreaga zi si are o capacitate de incarcare super-rapida ce ofera o incarcare mai mare de 50% in doar 30 de minute.

Colaborare cu Microsoft

Seria Galaxy Note20 vine cu o actualizare a functie Link to Windows ce permite accesare cu usurinta a aplicatiilor mobile direct de pe un computer cu Windows 10 fara a perturba ritmul de lucru. In plus, toate ecosistemele de productivitate sunt aliniate intre dispozitive atunci cand Samsung Notes se sincronizeaza cu Microsoft OneNote si Outlook, iar alertele cu Microsoft Outlook, To Do si Teams.

Clientii pot inregistra o precomanda pentru Samsung Galaxy Note20 si Samsung Galaxy Note20 Ultra pana pe 20 august. Clientii Vodafone care inregistreaza o precomanda pentru Galaxy Note20 pot primi o pereche de Galaxy Buds+, iar cei care opteaza pentru Galaxy Note20 Ultra o pereche de Galaxy Buds Live.

Samsung Galaxy Note20 4G cu memorie interna de 256GB este disponibil pentru 946.8 euro, in timp ce Samsung Galaxy Note20 Ultra cu memorie interna de 256GB este disponibil pentru 1296 euro.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!