More

  Licența Huawei în SUA a expirat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Licența Huawei în SUA a expirat. Pe 13 august a expirat licența temporară pentru Huawei și alți 114 afiliați de-ai companiei de pe lista entităților din SUA. Pentru a putea fi implementată decizia, această regulă finală revizuiește licența generală temporară pentru a elimina data de expirare din 15 mai 2020 și înlocuiește data de 13 august 2020.

  Această licență generală temporară autorizează anumite activități, inclusiv cele necesare pentru operațiunile continue ale rețelelor și echipamentelor existente, precum și pentru sprijinirea serviciilor mobile existente, inclusiv cercetarea în domeniul cibersecurității, critică pentru menținerea integrității și fiabilității rețelelor și echipamentelor existente și complet operaționale.

  Seria Soarta telefonului tău Huawei

  Licența Huawei în SUA a expirat

  Exportatorii, reexportatorii și transferorii sunt obligați să mențină certificările și alte înregistrări, care vor fi puse la dispoziție la solicitarea BIS, în ceea ce privește utilizarea licenței generale temporare.
   
  Așa cum a fost publicată pe 22 mai 2019 (84 FR 22961) și cum a fost revizuită și clarificată printr-o regulă finală publicată pe 21 august 2019 (84 FR 43493), orice export, reexport sau transferuri în țară de articole supuse EAR la oricare dintre entitățile Huawei enumerate de la data intrării efective în care au fost adăugate pe Lista de entități continuă să solicite o licență, cu excepția tranzacțiilor autorizate explicit de licența generală temporară și eligibile pentru export, reexport sau transfer (în țară ) înainte de 16 mai 2019 fără licență sau în baza unei excepții de licență.

  Aplicațiile de licență vor continua să fie revizuite sub o prezumție de refuz, așa cum se menționează în înregistrările din Lista de entități pentru entitățile Huawei listate. Nicio persoană nu este scutită de alte obligații în temeiul AER, inclusiv, dar fără a se limita la cerințele de licențiere către Republica Populară Chineză (RPC sau China) sau alte destinații și cerințele părții 744 din EAR. De asemenea, licența generală temporară nu autorizează niciun fel de activități sau tranzacții care implică țări din grupa țării E (de exemplu, Cuba, Iran, Coreea de Nord, Sudan și Siria) sau resortisanți (persoane fizice sau juridice) străini. Tot ce trebuie să știți detaliat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.