More

  Ce înseamnă expirarea licenței Huawei pentru utilizatori

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  A trecut peste un an de când Huawei a fost interzisă în SUA. Până pe 13 august 2020, compania a avut posibilitatea să mai lucreze cu SUA în baza unei licențe generale temporare. Însă, ultima licență temporară a expirat, iar de acum încep cu adevărat problemele. Ce înseamnă expirarea licenței Huawei pentru utilizatori?

  Washington Post a confirmat că licența a expirat tacit pe 13 august. Asta înseamnă că e ilegal pentru Google sau alt dezvoltator de software să trimită update-uri către Huawei și clienții săi.

  Ce înseamnă expirarea licenței Huawei

  Ai Huawei P30 sau orice alt telefon Huawei cu servicii Google? Cel mai probabil nu vei mai primi Android 11 sau alte update-uri de la Google.

  Google a declarat pentru Washington Post că licența temporară era cheia livrării update-urilor Android pe cale oficială. Telefoanele fără servicii Google, cum sunt P40 Pro vor primi update-urile de la Huawei folosind versiunea open source a Android.

  Seria Soarta telefonului tău Huawei

  Licența avea rolul de a ajuta operatorii rurali să renunțe la echipamentele chinezești. Teoretic, aceștia puteau să înlocuiască gradual hardware-ul. În egală măsură, a oferit clienților Huawei posibilitatea să decidă dacă există viață și fără serviciile Android sau nu. Dar cu asta ne vom lămuri pe parcurs, când Huawei va lansa propriul sistem de operare.

  Huawei a rămas și fără procesoarele high-end Kirin în septembrie anul trecut. Pentru moment, compania are un stoc de siguranță, însă acesta nu va putea fi folosit la nesfârșit.

  Producătorul chinez va mai putea oferi suport pentru telefoanele existente, dar va fi limitat la a mai produce noi flagship-uri. Compania nu întâmpină probleme financiare, dar mai multe vom afla cu siguranță pe măsură ce evoluează lucrurile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.