More

  Samsung lansează noile game de electrocasnice

  Samsung lansează noile game de electrocasnice. Acestea includ o gamă de mașini de spălat smart și o gamă de combine frigorifice inovative.

  Vârful gamei de mașini de spălat, WW9800T

  Utilizează inteligența artificială (AI), care personalizează procesul de spălare pentru a realiza aceeași curățare în profunzime. Însă, totul într-un timp mai scurt, cu un consum de energie și efort mult mai redus, alături de Tehnologiile EcoBubble™ și QuickDrive™.

  Noua gamă se va lansa întâi pe piața europeană. La sfârșitul acestui an se va extinde și la nivel global.

  Samsung lansează noile game de electrocasnice – Gama nouă de combine frigorifice RB7300

  Oferă performanțe superioare de răcire, cu o capacitate mai mare de depozitare pentru a satisface toate nevoile de păstrare a alimentelor. RB7300 se va lansa pentru prima dată în Europa în luna august a acestui an. Apoi se va lansa și în regiunile CSI, China, Orientul Mijlociu, America Latină și Coreea.

  Economisiți energie, timp și efort cu programe de spălare personalizate

  Noua mașină de spălat WW9800T aduce la un loc cele mai avansate tehnologii Samsung. Acestea reduc timpul de spălare și consumul de energie, oferind în același timp utilizatorilor o experiență personalizată de spălare.

  Tehnologia revoluționară Samsung QuickDrive™

  Reduce timpul de spălare cu până la 50%, iar consumul de energie cu 20%. Tamburul mobil independent și placa din spate a modelului WW9800T permit acțiuni mai dinamice, curățând mai bine hainele într-un timp mai scurt.

  Motorul electric cu tehnologia Digital Inverter sporește eficiența energetică prin utilizarea unor magneți puternici ce conferă o performanță mai silențioasă și mai puternică. Astfel, este redus mai mult consumul de energie în comparație cu un motor convențional.

  Noile mașini de spălat sunt dotate și cu tehnologia EcoBubble™. Funcția maximizează efectul detergentului, transformându-l în bule. Astfel, are loc o penetrare mai rapidă a țesăturilor, chiar și în apă rece. De asemenea, se economisește energia utilizată, protejând în același timp țesăturile și culorile hainelor.

  Gama nouă de mașini de spălat utilizează inteligența artificială

  Aceasta învață modelele de comportament ale utilizatorilor pentru a recomanda cicluri de spălare și pentru a oferi o experiență cu adevărat personalizată.

  Cu tehnologia AI Control, noua mașină de spălat Samsung se familiarizează cu preferințele utilizatorului pentru a oferi o primă sugestie în funcție de istoricul de spălare, direct pe display. Împreună cu o interfață ușor de utilizat, funcția AI Control oferă utilizatorilor posibilitatea de a nu mai parcurge toate ciclurile de spălare în căutarea celui mai potrivit. Așa încât este eliminată nevoia de a introduce setările individuale de fiecare dată.

  Funcția AI Wash utilizează senzori speciali pentru a detecta greutatea și gradul de murdărie al hainelor, pentru a determina cantitățile optime de apă și detergent ce trebuie distribuite. Pentru a oferi și mai mult confort utilizatorilor, ciclul de spălare se sincronizează cu cel de uscare cu ajutorul funcției Auto Cycle Link.

  Toate electrocasnicele din noua gamă de mașini de spălat Samsung sunt compatibile cu aplicația SmartThings. Așa încât, utilizatorii au controlul asupra setărilor mașinii de spălat direct de pe smartphone. Printre funcții se numără Laundry Planner pentru spălare planificată și Laundry Recipe pentru personalizarea rutinelor de spălare.

  mașina de spălat WW9800T

  Capacitate de depozitare mai mare și o prospețime a alimentelor de lungă durată

  Tehnologia SpaceMax™ aplicată noilor combine frigorifice Samsung maximizează spațiul interior. În același timp, sunt păstrate aceleași dimensiuni exterioare. SpaceMax™ permite pereților interiori ai frigiderului să fie mult mai subțiri datorită izolării sale de înaltă eficiență.

  Capacitatea internă este de 385L, cu 18 litri mai mare decât modelul anterior. Prin urmare, noua combină se potrivește cu designul standard de 600 mm adâncime.

  Obiceiurile de cumpărături alimentare se schimbă

  Oamenii reduc frecvența cumpărăturilor în magazin, achiziționând cantități mai mari de produse alimentare dintr-o singură deplasare la magazin. Toate aceste tendințe ne-au condus către eficientizarea sporită a spațiului de depozitare al frigiderelor.

  Noua combină frigorifică Samsung este, de asemenea, concepută pentru a păstra prospețimea produselor alimentare de două ori mai mult. Cu sertarul reglabil Optimal Fresh+, utilizatorii pot alege să împartă spațiul în două zone cu temperaturi diferite sau să-l folosească ca pe un întreg.

  Partea stângă este mai rece, deci este optimizată pentru depozitarea cărnii și a peștelui. Partea dreaptă este excelentă pentru fructe și legume.

  Tehnologiile All Around Cooling și Metal Cooling aplicate noilor modele asigură răcirea corespunzătoare și o prospețime maximă a tuturor alimentelor depozitate, indiferent de locul în care sunt amplasate în frigider.

  Noile combine frigorifice Samsung au un design contemporan și elegant

  Acesta se potrivește perfect cu orice mobilier modern de bucătărie. Finisajul din inox și ușa plată sunt reprezentative pentru designul simplu și premium al electrocasnicelor Samsung. Partea din spate este încapsulată cu o mască metalică netedă pentru a proteja agregatul frigorific din spatele unității.

  Compresorul Samsung cu tehnologia Digital Inverter contribuie la creșterea eficienței energetice, utilizând motoare electrice cu magneți mai puternici pentru o funcționare silențioasă, performantă și durabilă, astfel utilizând mai puțină energie comparativ cu motoarele electrice clasice.

  Compresorul noii combine frigorifice Samsung își ajustează automat turația în funcție de nevoia de răcire, având la dispoziție șapte trepte de intensitate.

  Noua gamă de combine frigorifice RB7300 și noua gamă de mașini de spălat vor fi prezentate la evenimentul virtual Samsung „Life Unstoppable” din 2 septembrie.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here