More

  Samsung lansează Samsung Galaxy Z Fold2

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung lansează Samsung Galaxy Z Fold2. Echipat cu elemente îmbunătățite și inovații semnificative, Galaxy Z Fold2 oferă noi experiențe prin pliabilitate tuturor celor care își doresc să folosească tehnologiile de top.

  Având un ecran secundar mai mare și unul principal foarte generos, Galaxy Z Fold2 îmbină un design solid și o execuție de excepție cu funcții intuitive noi pentru o experiență mobilă unică, care satisface nevoia de flexibilitate a vieții de zi cu zi.

  Galaxy Z Fold2 îmbină designul îndrăzneț cu tehnologia avansată, astfel încât utilizatorii să aibă încredere în folosirea intensivă a dispozitivului zi de zi.

  Experiențe de conținut complete și imersive

  Ecranul secundar Infinity-O de 6,2 inci permite opțiuni extinse de uilizare, astfel încât să vă puteți verifica e-mail-urile, să căutați informații de interes sau chiar să vă urmăriți conținutul preferat, fără a fi nevoie să depliați dispozitivul de fiecare dată.

  În momentul în care acesta este depliat, ecranul principal masiv de 7,6 inci cu cu rată de reîmprospatare adaptabilă de 120 Hz ce integrează decupajul minimizat al camerei frontale, încadrat de o ramă subțire, oferă o experientă imersivă, fluentă, atât în derularea conținutului, dar și în jocuri sau în vizionarea de conținut multimedia.

  Pentru o experiență de utilizare completă, Galaxy Z Fold2 vine dotat cu cel mai bun sunet dinamic disponibil pe un dispozitiv Galaxy, cu un efect stereo îmbunătățit și un sunet mai clar oferit de boxe duale bazate pe tehnologia high-dynamic.

  Galaxy Z Fold2: Design solid și o execuție superioară

  Galaxy Z Fold2 este reproiectat cu un design elegant, unic, care oferă o senzație fină la atingere, de înaltă calitate. Sticla Samsung ultra subțire este acum poziționată pe ecranul principal, oferindu-i un aspect premium, mai rafinat.

  Designul său pliabil este susținut de o balama ascunsă, care se integrează perfect în construcția dispozitivului prin mecanismul CAM și oferă funcții independente care alimentează noile experiențe ale modului Flex. Galaxy Z Fold2 folosește, de asemenea, tehnologia de curățare prin măturare a interiorului balamalei, introdusă pentru prima dată pe Galaxy Z Flip, în spațiul dintre corp și carcasa balamalei pentru a respinge particulele de praf și murdărie.

  Galaxy Z Fold2 prezintă un design rafinat de generația a treia, astfel că spațiul destinat structurii tehnologiei de măturare este chiar mai mic față de Galaxy Z Flip.

  Pentru a realiza acest lucru, Samsung a dezvoltat o nouă tehnologie inovatoare de măturare pentru a atinge același nivel de protecție, într-un spațiu mai mic. Balamaua ascunsă de pe Galaxy Z Fold2 oferă o tehnologie revoluționară de pliere, o compoziție de fibre modificate și o densitate de fibre ajustată.

  Z Fold2

  Personalizabil pentru a se potrivi cât mai bine cu stilul dvs.

  Pentru cei care doresc să iasă în evidență și mai mult, Samsung oferă acum un instrument online de personalizare a dispozitivelor Galaxy Z Fold2 cu patru culori distincte pentru balamaua ascunsă – Argintiu metalic, Auriu metalic, Roșu metalic și Albastru metalic.

  Acum noul Galaxy Z Fold2 poate fi personalizat pentru a se completa perfect cu stilul unic al fiecărui utilizator, adăugând o notă proprie designului premium

  Galaxy Z Fold2: Surprindeți și vizualizați exact așa cum vă doriți

  Forma sa pliabilă inovatoare împreună cu designul sofisticat sunt duse la un alt nivel, pentru a oferi experiențe mobile unice pe noul Galaxy Z Fold2.

  Acesta îmbină modul Flex cu aplicația Continuity pentru a oferi mai multe scenarii de utilizare, depășind granița dintre ecranul secundar și cel principal. Această flexibilitate permite crearea și vizualizarea de conținut adaptat preferințelor fiecăruia.

  Un dispozitiv flexibil și eficient

  Cu modul Flex, acum este mai ușor ca niciodată să realizezi conținut și să-l ajustezi în timp real. Cu ajutorul  modului Capture View, de acum nu veți mai fi nevoiți să părăsiți aplicația camerei foto.

  Vizualizați foarte simplu și clar fotografia sau video-ul pe care tocmai le-ați surprins sau examinați până la cinci dintre cele mai recente fotografii ale dvs. pe jumătatea de jos a dispozitivului, previzualizarea următoarei fotografii proiectându-se în jumătatea de sus.

  Sau deveniți si mai creativi ajutându-vă de funcțiile inedite ale camerei, precum încadrarea automată. Indiferent dacă participați la o întrunire sau vă demonstrați abilitățile de gătit, Galaxy Z Fold2 poate înregistra videoclipuri fără să fiți nevoiți să-l țineți neapărat în mână și poate menține subiectul în focus chiar și atunci când acesta se mișcă.

  Galaxy Z Fold2: Funcții dedicate creativității

  Regândiți realizarea de conținut prin încadrarea în aceeași fotografie atât a fotografului, cât și a subiectului. Folosind în mod simultan ecranul principal și pe cel secundar cu funcția Dual Preview, ambii protagoniști ai fotografiei se pot vizualiza pe cele două ecrane în momentul realizării fotografiei.

  Mai mult, datorită flexibilității lui Z Fold2, puteți realiza un selfie de înaltă calitate cu ajutorul camerelor din spate, putând să vă vizualizați direct pe ecranul secundar.

  Funcțiile camerei de top

  Camera foto de pe Galaxy Z Fold2 oferă, de asemenea, o calitate și un control al camerei la nivel de top. Cu modul Pro Video, Single Take, Bright Night și Night Mode, Galaxy Z Fold2 vă ajută să surprindeți momentul dorit la o calitate uimitoare.

  Valorificați fiecare moment

  Galaxy Z Fold2 asociază productivitatea mobilă de generație următoare cu capacități avansate de multitasking datorită noilor modalități intuitive de interacțiune.

  Profitați la maxim de fiecare zi, personalizând cum doriți ecranul principal de mărimea unei tablete al lui Z Fold2, pentru a se potrivi stilului dvs. de lucru.

  Galaxy Z Fold2: Multitasking fără limite

  Utilizați fereastra multi-activă avansată pentru a controla cu mai multă ușurință și flexibilitate aspectul ecranului. Productivitatea crește atunci când deschideți mai multe fișiere în aceeași aplicație și le puteți vizualiza simultan.

  Cu bara pentru ferestre multiple îmbunătățită, acum puteți deschide mai multe aplicații simultan, prin integrarea App Pair și a panoului Edge pentru a vă bucura de un plus de confort.

  Cu funcția drag and drop, puteți glisa pur și simplu textul, imaginile și documentele dintr-o aplicație în alta pentru un transfer instant. De asemenea, puteți să realizați rapid o captură de ecran dintr-o aplicație și o puteți transfera în alta fără probleme, cu funcția Split Screen Capture.  

  Interacțiuni optimizate între aplicații

  Alegeți cea mai optimizată interfață de utilizator pe ecranul principal, care să se potrivească nevoilor dvs. Comutați rapid și ușor layout-urile, putând opta atât pentru unul de ecran mare, cât și pentru cele cu afișajul tradițional al telefonului direct din Setări.

  Afișare optimizată a aplicațiilor

  Maximizați fiecare moment din viața de zi cu zi și îmbunătățiți experiența de vizualizare a aplicațiilor preferate, precum Gmail, YouTube și Spotify. Utilizați ecranul principal cu aplicațiile Office din Microsoft 365 pentru a simți pe deplin o experiență identică cu cea a tabletei.

  De exemplu, puteți să utilizați Microsoft Outlook la adevăratul său potențial, vizualizându-vă atât inbox-ul din partea stângă, cât și conversațiile curente în același timp.

  Documente draft în Word, foi de calcul în Excel sau prezentări în PowerPoint organizate într-o bară de instrumente asemănătoare cu cea a PC-ului.

  Leadership-ul Galaxy consolidat prin parteneriate strategice

  Samsung are o abordare deschisă și orientată spre parteneriate. Printr-un parteneriat de lungă durată cu Google, Samsung a creat un ecosistem deschis pentru dispozitive pliabile.

  Prin acest parteneriat, Samsung a promovat inovația pliabilă UX pentru a-și atinge obiectivul de creare a design-ului final. Mai mult, un parteneriat de încredere cu Microsoft, îmbinat cu hardware-ul avansat Galaxy Z Fold2 și experiența unui ecran mare, le permit utilizatorilor să își maximizeze productivitatea în mediile mobile.

  Bazându-se pe realizările Galaxy obținute de-a lungul timpului, Samsung împinge din nou granițele inovației și ale ingineriei în domeniul telefoanelor mobile.

  Cu Galaxy Z Fold2, utilizatorii pot avea acces la viteze ultra-rapide, datorită compatibilității sale complete cu rețeaua 5G, susținute de o baterie ce rezistă întreaga zi de 4.500mAh și o încărcare super rapidă, ceea ce înseamnă că puteți face mai mult fără să vă preocupați de durata de viață a bateriei.

  Galaxy Z Fold2 oferă, de asemenea, conexiune prin Samsung DeX wireless pentru o productivitate lipsită de conexiuni prin cablu și o tehnologie UWB (Ultra Wide Band) integrată în dispozitiv, ceea ce face ca partajarea fișierelor, a fotografiilor sau a videoclipurilor să se realizeze rapid și ușor cu ajutorul funcției Nearby Share.

  Tehnologia inovatoare întâlnește designul rafinat: Galaxy Z Fold2 Ediția Thom Browne

  Samsung și Thom Browne își continuă colaborarea pentru a oferi o nouă viziune unică a tehnologiei inovatoare îmbinată cu un design rafinat – Z Fold2 Thom Browne Edition.

  După succesul ediției Galaxy Z Flip Thom Browne, cea de-a doua versiune explorează în continuare etosul comun pentru a oferi un nivel mai profund de integrare hardware și software.

  Elementele distinctive, precum liniile geometrice multicolore și semnătura sunt completate de un model cu striații fine, creând o textură vizuală inedită de țesătură pe designul unic al lui Galaxy Z Fold2. Noutățile software, precum un nou ecran de blocare și un filtru foto realizat exclusiv pentru această ediție, digitalizează lumea Thom Browne.

  Fiecare pachet Thom Browne Edition include un Z Fold 2, un Galaxy Watch3, o pereche de căști Galaxy Buds Live și o serie de accesorii complet personalizate, care prezintă elemente din designul iconic al lui Thom Browne.

  Serviciul Galaxy Z Premier

  Utilizatorii de Galaxy Z Fold2 pot accesa serviciul Galaxy Z Premier: asistență de administrare la cerere din partea unei echipe dedicate de experți. Acum va fi mai ușor ca niciodată să faceți programări, să intrați în dialog cu experți și să descoperiți cum să deblocați experiențele unice oferite de Galaxy Z Fold2.

  De asemenea, posesorii de Galaxy Z Fold2 pot accesa serviciul Samsung Care+, care oferă o singură garanție a dispozitivului împotriva daunelor survenite accidental în termen de un an de la data achiziției.

  Utilizatorii de Galaxy Z Fold2 vor beneficia, de asemenea, de cele mai bune experiențe mobile posibile prin susținerea a trei generații de actualizări ale sistemului de operare Android (OS).

  Disponibilitate Galaxy Z Fold2

  Z Fold2 va fi disponibil în nuanțele Mystic Black și Mystic Bronze, în aproximativ 40 de piețe, inclusiv S.U.A., Coreea și România, în data de 18 septembrie 2020, cu posibilitatea de a fi achiziționate în perioada de precomandă de la 1 septembrie 2020, începând cu piețe selectate, inclusiv S.U.A. și Europa.

  Opțiunile de personalizare vor fi disponibile pentru utilizatori pe Samsung.com pe anumite piețe în patru culori distincte pentru balamale: Argintiu metalic, Auriu metalic, Roșu metalic și Albastru metalic.

  Ediția Z Fold2 Thom Browne va fi disponibilă la precomandă începând cu 1 septembrie 2020 pe anumite piețe cu disponibilitate generală pe 25 septembrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.