More

  Allview anunță campania Back to School

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Allview anunță campania Back to School sub sloganul „Indiferent cum va fi școala în viitor, un device ALLVIEW îți va fi de ajutor”. Aceasta aduce o gamă variată de produse utilizatorilor, la oferte adaptate nevoilor actuale.

  În prim planul campaniei se află terminalele compatibile AVI – singurul asistent vocal în limba română, care se poate transforma într-o culegere virtuală pentru elevi, sau chiar într-un asistent personal al profesorilor.

  Înainte de începerea noului an școlar, cele mai căutate device-uri ale momentului sunt disponibile la oferte speciale. Astfel, utilizatorii de orice vârstă pot să aibă acces la dispozitive capabile să le fie alături în activitățile de zi cu zi, fie ele educative sau profesionale.

  Campania se desfășoară în perioada 3 – 30 septembrie, exclusiv online pe site-ul www.allview.ro/promo

  Allview anunță campania Back to School: Clasic vs. Online

  În contextul actual, competențele digitale capătă o importanță aparte. Astfel, școala devine nucleul care contribuie la dezvoltarea acestora. Pentru a face față noilor provocări, sistemul de învățământ românesc va trebui să se reinventeze pentru a corespunde cerințelor actuale, dar și tehnologiilor care îl pot face mai eficient.

  Campania de toamnă Allview se axează pe şcoală şi pe nevoile elevilor. Utilizatorii sunt încurajați să urmărească desfășurarea ei pe întreaga perioadă a lunii septembrie, deoarece noi oferte vor fi adăugate săptămânal.

  Utilizatorii pot achiziționa smartphone-uri, tablete, laptop-uri și alte device-uri.

  AVI – singurul asistent vocal inteligent în limba română, sprijin pentru elevi și profesori

  AVI este singurul asistent vocal în limba română, capabil să interacționeze cu utilizatorul și să răspundă la întrebări din întreaga programă școlară (povești pentru copii: redă Capra cu Trei Iezi / literatură: Ce este genul liric?/ gramatică: ce înseamnă pleonasm? / matematică: ce este triunghiul dreptunghic?), sau prin generarea testelor de cultură generală cu o simplă comandă vocală (Start tabla înmulțirii, Start Artă plastică).

  AVI vine și în ajutorul cadrelor didactice prin sugerarea numeroaselor resurse multimedia. În același timp, reprezintă un mijloc de motivare a copiilor în procesul de învățare.

  Pe de altă parte, AVI îi ajută pe elevi să acopere întreaga programă școlară, furnizându-le numeroase avantaje. Printre acestea se numără dobândirea și îmbunătățirea cunoștințelor, antrenarea în procesul de învățare, sursă de informare cuprinzătoare și ușor de accesat. Cum de altfel se numără și generarea de teste pentru verificarea informațiilor asimilate, un partener de joc și învățare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.