More

  Philips TV lansează OLED+ 935, cel mai bun Home Theater TV

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Philips TV lansează OLED+ 935, premiat de EISA 2020 pentru cel mai bun Home Theater TV.

  O tehnologie nouă pentru toate televizoarele OLED Philips 2020 este Inteligența Artificială dezvoltată de Philips. OLED+935 adaugă acum un al doilea chip AI dedicat procesorul P5 de a 4-a generație. Astfel, folosind puterea suplimentară de procesare au fost adăugate noi funcționalități inteligente.

  AI-ul utilizează rețele neuronale și de învățare automată pentru a analiza milioane de clipuri de test ale calității imaginii dintr-o bază de date unică creată de echipa de dezvoltare Philips TV în ultimii 30 de ani.

  AI-ul nu produce pur și simplu o imagine care să respecte fiecare din cei cinci vectori de calitate a imaginii (sursă, culoare, contrast, mișcare și claritate). Acesta este conceput pentru a crea un echilibru mai bun între ei și o imagine mai naturală și mult mai realistă. Rezultatul nu se compară cu imaginea produsă de un televizor obișnuit.

  Sistemul AI îmbunătățit adaugă o nouă funcție dedicată AI Machine Learn Sharpness, un sistem îmbunătățit AI Smart Bit Enhancement și o versiune îmbunătățită a funcției Perfect Natural Reality (PNR).

  Noua versiune Intelligent Dual Engine a procesului are funcția suplimentară de a oferi o soluție unică anti-burn-in. Aceasta utilizează o tehnologie avansată de detectare a logo-ului pentru a monitoriza o grilă de 32.400 de zone. Astfel este detectat foarte exact conținutul static și reduce treptat intensitatea iluminării locale. De asemenea, este evitată arderea pixelilor – fără a compromite calitatea imaginii.

  Noul sistem anti-burn Philips TV elimină problema pentru 95% din imaginile statice. Iar aici sunt incluse și logo-urile sau conținutul de tip HUD din jocurile video.

  Philips TV lansează OLED+ 935 – Sunet de la Bowers & Wilkins

  Bowers & Wilkins s-a asigurat că sistemul audio este la un standard înalt. Asta în timp ce sistemul AI îmbunătățit permite televizoarelor OLED+935 să producă cele mai precise, naturale și realiste imagini.

  OLED+935 este primul televizor Philips care este echipat cu difuzoare Dolby Atmos Elevation și cu ansamblul unic, central, Tweeter-on-Top al lui Bowers & Wilkins.

  Toate sunt montate într-o carcasă separată de difuzoare care se combină cu un braț unghiular din metal pentru a servi ca suport pentru televizor. În pachetul televizorului este disponibil și un sistem special de montare pe perete.

  Tweeter-on-Top decuplează tweeterul de difuzoarele mai mari și se asigură că sunetele de înaltă frecvență sunt furnizate fără estomparea asociată cu difracția incintei în care sunt găzduite difuzoarele.

  Incinta rigidă a boxelor este construită dintr-un ABS cu o secțiune de perete îngroșată, armată cu fibră de sticlă și întărită în mod special cu secțiuni interioare pentru a controla orice rezonanță nedorită. Incinta este acum montată folosind un nou suport de fixare din metal, mai rigid, pentru a îmbunătăți performanțele sale.

  Philips TV lansează OLED+ 935- Difuzoare

  Televizorul dispune de un total de zece difuzoare într-o configurație 3.1.2, inclusiv trei tweetere de 19 mm cu cupola de titan în configurație stânga, centrală, dreaptă (LCR).

  Toate cele trei ansambluri de tweeter sunt decuplate de carcasa difuzoarelor pentru o performanță superioară. Tweeter-on-Top sunt montate în propria carcasă rigidă, din metal cromat și suportă difuzoarele dedicate mediilor pentru a crea un canal central.

  Tweeterele sunt pozitionate alături de patru difuzoare pentru medii de 50 mm. Două sunt montate central și unul la fiecare capăt al incintei difuzoarelor. OLED+935 are difuzoare duble upward-firing de 50 mm Dolby Atmos Elevation. Acestea sunt montate în partea de sus a incintei, pentru a oferi percepția înălțimii și profunzime in reproducerea audio a filmelor, jocurilor și transmisiilor sportive.

  Bowers & Wilkins

  Bass-ul este furnizat de nouă difuzoare subwoofer în formă de hipodrom de 100 mm x 65 mm, poziționate în spatele incintei difuzoarelor folosind tehnologia Flowport, dezvoltată de Bowers & Wilkins pentru difuzoarele sale.

  Există, de asemenea, un subwoofer pentru o extensie de bass chiar mai mare, în cazul în care camera o solicită.

  OLED+935 va recunoaște și decoda automat conținutul Dolby Atmos. În mod alternativ, prin activarea modului Movie, televizorul va folosi modul „up-mixing” cu conținut non-Dolby Atmos. Scopul este de a aduce o profunzime sporită, la tipurile mai vechi de conținut din difuzoarele Elevation.

  Philips TV lansează OLED+ 935 – Performanțe de top

  OLED+935 dispune de un șasiu ultra-subțire, fără ramă și cu un finisaj metalic de înaltă calitate. Pânza Kvadrat, aleasă în mod special pentru transparența sa acustică, este prezentă pe grila de pe partea frontală a incintei difuzoarelor. În timp ce o grilă de micromesh metalică este utilizată pentru prima dată pe suprafața superioară a incintei. Asta pentru a optimiza și mai mult performanța Dolby Atmos a televizorului.

  De asemenea, a fost inclusă o nouă telecomandă premium. Aceasta vine cu taste elegante, retroiluminate, cu un finisaj metalic. Părțile laterale și partea din spate a telecomenzii sunt învelite în piele Muirhead.

  Tehnologia Ambilight pe patru laturi se îmbină cu imaginile superbe de pe ecran și cu rama ultra-subțire pentru a crea o experiență de vizionare unică și captivantă. Philips TV a adăugat o nouă caracteristică „wellness” sistemului Ambilight, cu funcția Sunrise și un nou mod Ambilight Sleep.

  OLED+935 este un SmartTV cu Android TV 9 (Pie) și o listă extinsă de aplicății. Acestea funcționează foarte bine datorită memoriei RAM de 3 GB. Ușurința de utilizare este garantată de o nouă interfață mai intuitivă și prin includerea atât a funcției încorporate Google Assistant, cât și a integrării cu Amazon Alexa.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.