More

  Review boxă Klubb MX GO: o vară cu muzică și filme bune

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am primit la test boxa portabilă Klubb MX GO încă din luna aprilie. Însă, pentru că a venit peste noi pandemia, nu puteam să dau party acasă, la bloc, pentru a vedea ce poate produsul. Așa încât, am așteptat să fie ridicată starea de urgență, să ne putem muta la curte la părinți și să o punem la treabă așa cum trebuie.

  Și, iată-ne pe 16 mai, mutându-ne timp de 3 luni la părinți. Aici am pus pe picioare proiectul Eden Garden, o grădină de vară pentru tinerii din localitate și împrejurimi.

  Cum a intrat boxa portabilă Klubb MX Go în ecuație v-ați putea întreba

  Ei bine, aveam de mult în gând să construim un ecran de proiecție pentru vizionat meciuri și filme cât e noaptea de lungă. Așa încât, le-am propus planul de bătaie părinților și lucrurile au început să capete formă în mai puțin de două săptămâni.

  Boxa Klubb MX Go este folosită de la deschiderea grădinii pentru ascultat muzică și pentru proiecții. Dacă vremea ne ajută și nu plouă, proiectăm filme și meciuri de fotbal seară de seară. Iar partea frumoasă este că putem păstra normele de distanțare socială și nu deranjăm prea mult vecinii.

  Klubb MX Go este o boxă portabilă, dar dependentă de priză

  Când Marius mi-a spus că îmi dă la test boxa, am fost entuziasmată să o testez. Dar asta pentru că, auzind că e portabilă, mi-am zis ”ok, în sfârșit ceva pentru care nu mai am nevoie de fire”. Doar că lucrurile nu stau deloc așa. Boxa este wireless, este portabilă, dar funcționează doar dacă o ții în priză.

  Așa încât, pentru a pune-o în funcțiune trebuie să știi că ai nevoie de o sursă de energie. În cazul pe care mi-l imaginam, încărcam boxa la priză, după care o puteam folosi oriunde în grădină. Însă, pe parcurs mi-am dat seama că nu e chiar așa rău faptul că boxa trebuie conectată în permanență la priză.

  Oricum, pentru proiector aveam nevoie de un prelungitor. Așa încât, tata s-a asigurat că a instalat unul cu 4 prize. La el conectăm proiectorul, chromecast-ul de la Google, boxa Trust Klubb MX Go și smartphone-ul de pe care rulăm filme și meciuri.

  O boxă wireless peste așteptări

  La prețul de puțin peste 750 lei, mă așteptam la o boxă mult mai slabă calitativ. Asta și pentru că am tot testat boxe wireless mult mai mici în marja asta de preț și îmi era greu să cred că Trust a putut să cuprindă sunet de calitate, aspect plăcut și o experiență de utilizare optimă într-un produs atât de ieftin. Dar, uite că a reușit și apreciez asta.

  Mi-am zis în sinea mea că la echivalentul a 150 euro, trebuie să aibă ceva această boxă. Însă, în afară de condiționarea de încărcare la priză și lipsa rezistenței la apă, nu am nimic de obiectat.

  Boxa este destul de compactă. Este destul de mică și suficient de mare să o folosești într-o grădină de vară. Dacă știi să o poziționezi corespunzător, nu ai nevoie de mai mult de un vârf de 160W și o ieșire de 80W RMS. Asta înseamnă că vei oferi sunetul ideal cât să mulțumești consumatorul, dar să nu deranjezi vecinul.

  Este foarte important să asculți conținul la un volum rezonabil, mai ales după orele 22:00 Altminteri, ești pasibil pentru o amendă pentru tulburarea liniștii publice. Oricum, cu Klubb MX Go nu este cazul, mai ales dacă o folosești în aer liber.

  Comparat cu Fiesta Pro pe care am testat-o în 2017, calitatea sunetului la Klubb MX Go este net superioară. Bass-ul e mai bun, nu ai distorsiuni indiferent de volum și nu se produce ecou.

  Audio Inputs

  Sunetul redat este curat, clar, cu un bass decent

  Am apreciat încă din primul moment că indiferent la ce volum asculți muzică sau te uiți la filme, meciuri, sunetul nu este distorsionat.

  Dacă vizionezi un film de aventură, scenele de impact se aud foarte bine, iar bass-ul este fix cât trebuie. Dacă asculți muzică, indiferent de stilul muzical, poți să te bucuri de atmosferă, dar și să te auzi cu cel de lângă tine.

  Luminile RGB se pot dovedi o atracție pentru cei mici

  Știm prea bine cât de solicitant poate fi să îi ții pe cei mici ocupați. Însă, luminile RGB de pe Klubb MX Go s-au dovedit extrem de captivante. Dacă vrei să îi dai de lucru celui mic preț de câteva zeci de minute, arată-i butonul dedicat RGB.

  Desigur, iluminarea RGB este foarte bună pentru atunci când vrei să creezi un cadru intim. Noi am folosit luminile inclusiv când am proiectat filme sau meciuri, pentru că nu luminează într-atât încât să deranjeze. Poți să folosești luminile statice sau poți să rulezi un joc de lumini, în funcție de preferințe. Mai ales pentru o petrecere, iluminarea RGB se poate dovedi destul de utilă.

  iluminare RGB
  iluminare RGB Klubb MX Go

  Klubb MX Go poate fi conectat la orice dispozitiv

  Noi folosim un smartphone dedicat pentru filme și muzică. Însă, dacă sunt cerințe din partea clienților, le permitem să își conecteze dispozitivele la boxă, să asculte propriul playlist muzical.

  Pentru conectarea boxei la proiectorul de la BenQ folosim un cablu jack-jack. Nu trebuie decât să introduci mufele, una în proiector, cealaltă în boxă, iar sunetul este redat prin boxa portabilă.

  Cât despre ascultarea melodiilor de pe Spotify sau YouTube, conectarea se face extrem de rapid prin Bluetooth, o dată ce ai setat dispozitivul ”de încredere” pe telefon. Din momentul în care ai pornit boxa, în doar 3 secunde poți da drumul la melodiile preferate.

  Nu am folosit boxa wireless pentru karaoke, dar o să facem și asta

  Nu a existat cadrul în care să facem karaoke, dar la un moment dat luăm în calcul și o astfel de activitate. Mai ales pentru că nu avem nevoie decât de un microfon pe care să îl conectăm la boxă și distracția începe. În schimb, am avut un eveniment cu ursitoare în Eden Garden, iar acestea au vorbit la microfon și au fost auzite prin boxă.

  Dacă ai mai multe boxe Klubb MX Go, poți să le conectezi între ele pentru un sunet și mai puternic. Însă, cred că asta se aplică mai degrabă în cazul evenimentelor cu mai mult de 50 de persoane, într-o sală foarte mare. Cert este că acustica este una bună și cu o singură boxă, depinde de tine cât de tare vrei să simți muzica și bass-ul.

  Dacă, să spunem că, Spotify s-a oprit sau filmul de pe Netflix s-a terminat, boxa intră automat în stand-by. Ceea ce înseamnă că, economisești energie și nu trebuie să îți faci griji că ai uitat să o oprești.

  În ceea ce privește transportul, imaginează-ți că ai un troller de mici dimensiuni. Nu trebuie să o cari în brațe, trebuie doar să o tragi până la locul unei vrei să o pui în funcțiune. Deși, nu este poate grea, iar dacă situația impune, poate fi cărată fără probleme și de un copil.

  Poți folosi Netflix și Spotify sau un card și un stick

  Dacă nu ai o conexiune prea bună la internet, poți salva playlist-ul pe un stick sau pe un card microSD. Noi am folosit doar smartphone-ul și ne-am conectat la Spotify și YouTube.

  Boxa nu oferă suport pentru conectare multiplă a dispozitivelor. Pe de altă parte, e mai bine că e așa. Nu de alta, dar când ai grădina plină cu tineri, mereu se găsește un teribilist care să se conecteze la boxă să ruleze conținut spre amuzamentul prietenilor.

  Din păcate, nu este o boxă rezistentă la apă. Așa că, e necesar un adăpost, dacă aveți în plan să o folosiți în aer liber și se anunță ploi.

  Recomand Trust Klubb Mx Go pentru uz casnic sau pentru un business mic cum este Eden Garden. Este un produs versatil, ușor de conectat și de utilzat, cu o dimensiune compactă și o greutate redusă. Faptul că poți folosi smartphone-ul, tableta sau laptopul pentru a rula conținut este de real ajutor, mai ales la evenimente precum botezuri, petreceri private sau nunți.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.