More

  Moușii Logitech G primesc primul senzor sub-micron din lume

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Moușii Logitech G primesc primul senzor sub-micron din lume cu un update. Acum, moușii Logitech G cu senzor HERO pot ajunge de la 16.000 DPI la 25.000 DPI.

  Începem să folosim monitoare cu rezoluții din ce în ce mai mari. Motiv pentru care, e normal ca moușii să devină tot mai preciși. Logitech a avansat în tehnologia de senzori de pe moușii de gaming high-end. Acum, senzorul HERO (High Efficiency Rated Optical) este capabil să urmărească mișcarea la nivel de sub-micron, ajungând de la 16.000 DPI la 25.000 DPI.

  Moușii Logitech G care primesc update de software

  Vestea bună este că cei care dețin modele mai noi de mouși Logitech G pot experimenta upgrade-ul gratuit printr-un update de software. Unele modele echipate cu HERO sunt lăsate pe dinafară. În schimb, cele noi cu update de senzor cuprind Pro, G903 HERO, G502 Lightspeed, Pro Wireless, G703 HERO, G604, G502 HERO și G403 HERO.

  Update-ul este disponibil pe Logitech G Hub. Potrivit companiei, acțiunile cu mouse-ul vor fi netede, nu vor exista mișcări false sau parazitare. Astfel încât, nu veți putea da vina decât pe voi pentru rata de mortalitate în joc.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.