More

  Vodafone TV se lansează, plus noi oferte Vodafone ONE

  Din articolul de față aflăm că Vodafone TV se lansează și vedem care sunt noi oferte de servicii Vodafone ONE.

  Serviciul Vodafone TV are la bază o platformă ce include un mediabox 4K. Acesta îmbină interactivitatea, aplicațiile de streaming și cablul digital. Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de o ofertă de conținut bogată, cu peste 190 de canale în format SD, HD și 4K.

  De asemenea, au parte și de o vastă colecție video on demand, cu mii de ore de conținut și tot conținutul HBO GO într-o secțiune dedicată. Utilizatorii au acces la producţii HBO – seriale originale, filme, documentare, producţii locale, dar şi seriale, filme şi programe pentru copii ale altor furnizori de conţinut premium.

  De asemenea, interfața permite acces direct la cele mai populare servicii de streaming din România. Mai exact: Netflix, Amazon Prime, YouTube și YouTube Kids, Hopster.

  Clienții pot să urmărească emisiunile TV preferate și cea mai mare varietate de conținut în regim On Demand, pe orice ercan – televizor, smartphone sau tabletă. Utilizatorii au posibilitatea să înceapă vizionarea pe telefonul mobil sau tabletă și să continue pe ecranul televizorului. Conținutul redat pe un ecran este redat pe toate celelalte, instant.

  Vodafone TV se lansează: Ce face funcția Catch-up/Replay

  Utilizatorii pot să aleagă când și unde urmăresc programele preferate, care sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare, atât pe televizor, cât și pe smartphone și tabletă. De asemenea, pot controla conținutul vizionat, inclusiv emisiunile TV live, cu ajutorul funcțiilor Pause/Restart, și pot înregistra programele preferate pentru a le putea urmări ulterior de pe orice ecran.

  Funcția de Căutare permite găsirea rapidă și cu ușurință a conținutului, indiferent dacă este vorba despre conținut TV linear sau On Demand, programe înregistrate sau în curs de difuzare. În plus, serviciul Vodafone TV include o secțiune dedicată copiilor, „Kids’ App”, care oferă funcții de control parental, precum și o ofertă extinsă de conținut pentru copii, organizat pe canale sau personaje.

  Aplicația mobilă Vodafone TV este disponibilă pentru dispozitive cu sistem de operare iOS și Android.

  Serviciul Vodafone TV este disponibil, începând de astăzi, într-o ofertă specială, pentru clienții persoane fizice care optează pentru un pachet de servicii fixe, cu Vodafone TV, Internet fix și Super Wi-Fi de 500 Mbps, HBO & HBO GO inclus timp de 24 de luni, la 17 euro / lună.

  Vodafone ONE

  Vodafone România lansează noi oferte de servicii convergente fix-mobil pentru clienții persoane fizice denumite Vodafone ONE. Clienții care optează atât pentru servicii mobile, cât și fixe de la Vodafone beneficiază de oferte și mai avantajoase. Mai exact, de o reducere de 120 euro la contractele pe 2 ani.

  Abonații Vodafone de servicii mobile care optează și pentru un pachet de servicii fixe cu Vodafone TV, Internet fix de 500 Mbps și Super-WiFi beneficiază de o reducere de 120 euro la contractul pe 2 ani, constând în 48 euro reducere la pachetul de servicii fixe, plus 72 euro echivalentul HBO & HBO GO inclus in pachet.

  Clienții Vodafone de servicii fixe beneficiază de o reducere de 120 de euro la contractul pe 2 ani optând și pentru un abonament de servicii mobile începând cu Vodafone Red 12: 48 euro reducere la abonamentul mobil, plus 72 de euro reducere la achiziționarea unui smartphone.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here