Lansare și preț pentru Sony PlayStation 5 | NOOBZ.RO

Lansare și preț pentru Sony PlayStation 5

NoobZ
- 17.09.2020, 16:03 în Gaming
9

SHARES
Lansare și preț pentru Sony PlayStation 5

Lansare și preț pentru Sony PlayStation 5. SIE a prezentat și noi titluri care se adaugă portofoliului PS5™. Printre acestea se numără și Final Fantasy XVI, Fortnite, Hogwarts Legacy și un nou titlu God of War.

Consola PS5 se va lansa pe 12 noiembrie în 7 piețe: SUA, Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelandă, Japonia și Coreea de Sud. Lansarea la nivel global va continua pe 19 noiembrie. Din acel moment consola va fi disponibilă și în celelalte regiuni, inclusiv în Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Asia și Africa de Sud.

Lansare și preț pentru Sony PlayStation 5

PS5 Digital Edition va fi disponibilă la un preț de vânzare recomandat de 1.999,99 lei. Consola PS5 cu unitate optică Blu-ray™ Ultra-HD va putea fi achiziționată la un preț recomandat de 2.499,99 lei.

Ambele modele PS5 vor utiliza același sistem dedicat ce integrează atât CPU, cât GPU, pentru grafică de înaltă fidelitate, până la rezoluția 4K, dar și același SSD ultra-rapid cu I/O (input/output) integrat care va livra încărcare extrem de rapidă.

De asemenea, ambele modele PS5 oferă o experiență imersivă mai profundă, datorită controlerului wireless DualSense și capabilităților audio 3D, astfel încât jucătorii să se bucure de aceleași experiențe de gaming transformaționale, indiferent de versiunea PS5 pe care o vor alege.

O serie de noi titluri care vor fi disponibile pe PS5

Jocurile exclusive SIE Worldwide Studios vor avea la lansare prețuri recomandate începând de la 299 lei până la 399 lei (preț recomandat).

SIE va lansa versiuni PS4™ pentru câteva titluri exclusive: Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy A Big Adventure și Horizon Forbidden West. Aceste jocuri au fost concepute pentru ca utilizatorii să se poată bucura de funcționalitățile de ultimă generație ale consolei PS5, precum SSD-ul ultra-rapid și controlerul DualSense.

Însă și cei care dețin PS4 se vor putea bucura de aceste experiențe la lansare. Versiunile digitale ale jocurilor lansate pentru PS4 includ un upgrade gratuit pentru ambele console PS5. Versiunile pe disc PS4 ale acestor jocuri includ o actualizare gratuită pentru consola PS5 cu unitate optică Blu-Ray Ultra HD.

SIE a anunțat și Colecția PlayStation Plus. Aceasta include jocuri extrem de apreciate. Printre ele se numără Batman™ Arkham Knight, Bloodborne, Fallout 4, God of War, Monster Hunter: World, Persona 5 și multe altele.

Lansare și preț pentru Sony PlayStation 5 (prețuri recomandate)

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!