More

  Horia Tecău este ambasador OPPO în România

  Horia Tecău este ambasador OPPO în România. Oppo a anunțat săptămâna trecută încheierea unui parteneriat cu unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis români. Prin acest parteneriat este promovată performanța fără limite.

  Astfel, utilizatorii sunt invitați să se inspire din povestea lui Horia și să persevereze în îndeplinirea visurilor, folosind cele mai noi tehnologii în avantajul lor.

  Horia Tecău este ambasador OPPO:

  „Pasiunea pentru mișcare și sport a fost cu mine dintotdeauna. Din toată joaca de-a sportul, am ales tenisul. După multe antrenamente și lovituri la perete, mi-am dat seama că vreau să fac performanță. Și călătoria a inceput. La fel si provocările.

  Le-am luat așa cum au venit și nu aș schimba nimic din drumul meu, pentru că toate obstacolele m-au ajutat să ajung aici. Cu cât a fost șocul mai puternic, cu atât a fost schimbarea mai hotărâtă. La început, am încercat să îmi construiesc cariera singur, însă am înțeles foarte repede că, pentru fiecare aspect al carierei sau al vieții mele, am nevoie de prieteni, mentori și parteneri.

  De atunci, lucrurile au început să funcționeze: jocul la dublu a devenit o revelație, la fel și faptul că, atunci când mă bazam pe parteneri de încredere, îmi cream un mediu liniștit, de progres. Reușeam să mă bucur de călătorie și de legăturile pe care le făceam pe parcurs – și nu doar de destinație.

  Dacă, pe teren, mi-am găsit deja partenerul acum mai mulți ani, în viața de zi cu zi, ca să mă organizez și să țin pasul cu ritmul meu activ, acesta a venit sub forma unui smartphone performant. Sunt surprins în permanență de tehnologiile pe care le descopăr de când am început să îl folosesc.”.

  Horia Tecău utilizează vârful de gamă OPPO Find X2

  OPPO Find X2 este unul din cele mai performante smartphone-uri la nivel global. Acest model integrează puternicul procesor Snapdragon 865, precum și cel mai avansat ecran din lume, Ultra Vision QHD+ cu o rată de împrospătare de 120 Hz și peste un miliard de culori.

  Horia Tecău a început să joace tenis la vârsta de 7 ani. De atunci, fiecare zi de antrenament a avut ca scop atingerea performanței. Pe parcursul carierei sale, prin concentrare și dedicare, a reușit să câștige două titluri în tuneele de Grand Slam. De asemenea, a reușit să aibă numeroase rezultate foarte bune în cadrul competițiilor internaționale.

  Toate acestea i-au oferit recunoaștere la nivel global în domeniul tenisului și l-au transformat într-un model pentru mulți tineri jucători care visează la o carieră de succes în tenis.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here