Google Drive șterge automat documentele din Gunoi după 30 de zile

Mădălina Gănescu
- 18.09.2020, 12:10 în Aplicaţii
11

SHARES
Google Drive

Drive nu mai vrea să te lase să stochezi la nesfârșit documente digitale în Gunoi. Începând cu 13 octombrie, Google Drive șterge automat documentele din Gunoi după 30 de zile.

Google a decis să schimbe politica pentru folderul Gunoi. După 30 de zile, documentele pe care le-ai aruncat la gunoi vor fi șterse automat. Până acum, aceste documente erau stocate pe termen neliminat. Dacă nu le ștergeai manual, acestea rămâneau în Gunoi.

Google Drive urmează Gmail

Gmail de la Google deja utilizează această politică. Mai exact. șterge documentele din gunoi după 30 de zile. Astfel că, nu e exclus să mai vedem această practică aplicată și la alte produse ale companiei.

Google Drive va afișa un banner cu detalii legate de schimbare. De asemenea, va livra notificări în Drive, Docs și Form. Administratorii de cont vor putea să restaureze documentele șterse în termen de 25 de zile. Așadar, dacă ți-au fost șterse documentele după 30 de zile, ai 25 de zile să recuperezi ce e important.

”Pe măsură ce această politică va intra în vigoare, vom afișa un banner utilizatorilor cu detalii despre modificare. Modificarea politicii va intra în vigoare indiferent dacă un utilizator vede sau recunoaște bannerul. Vom afișa notificări în aplicație în Drive începând de astăzi și în produsele noastre Editori (de exemplu, Documente Google și Formulare Google) începând cu 29 septembrie.”, este anunțul companiei.
 

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!