Logitech lansează mouse-ul wireless MX Anywhere 3

NoobZ
- 21.09.2020, 14:27 în Periferice
7

SHARES
MX Anywhere 3

Logitech lansează mouse-ul wireless MX Anywhere 3. De asemenea, oferă clienților și o opțiune pentru Mac. Mouse-ul a fost gândit să se adapteze tuturor suprafețelor de lucru, inclusiv pe sticlă, și să se potrivească oricărui spațiu de acasă sau de la birou.

Noul mouse poate să deruleze până la 1000 de linii/secundă și schimbă automat de la scrolling-ul precis click-to-click la modul ultra-rapid. Acest lucru este posibil cu ajutorul MagSpeed, cea mai nouă tehnologie pentru rotița de scroll.

Mouse-ul wireless de la Logitech dispune de conexiune wireless, cu o arie de acoperire de până la 10 metri. Încărcarea rapidă se face prin USB-C. În plus, are o autonomie de până la 70 de zile cu o încărcare completă. Pentru o încărcare rapidă de un minut, produsul oferă trei ore de utilizare.

Prin Bluetooth® sau receiverul USB Unifying, noul mouse poate conecta simultan până la trei dispozitive diferite. Acestea pot fi schimbate la o apăsare de buton.

Mouse-ul wireless poate să fie personalizat și adaptat fiecărui stil de lucru. Astfel încât poți lucra mai repede cu profiluri predefinite specifice aplicației. Cei care utilizează MX Anywhere 3 împreună cu tastatura MX Keys pot realiza configurația ideală.

MX Anywhere 3 este compatibil cu sistemele Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS și Linux. MX Anywhere 3 pentru Mac este optimizat pentru macOS. De asemenea, este compatibil cu iPad și include cablu de încărcare USB-C la USB-C pentru Mac. 

Ambele produse vor fi disponibile pe Logitech.com și în magazinele partenerilor începând cu luna octombrie. Prețul recomandat pentru MX Anywhere este de 419 lei.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!