More

  Poți să joci orice joc de pe consola Xbox pe orice telefon Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft a lansat o nouă aplicație Android Xbox. Aceasta permite tuturor celor care dețin Xbox One (iar pe viitor și jucătorilor Seriilor X/S) să transmită jocurile de pe console pe telefon sau tabletă. Așa încât, de acum poți să joci orice joc de pe consola Xbox pe orice telefon Android.

  Spre deosebire de xCloud, poți să joci jocuri pe care le-ai descărcat pe consolă de pe dispozitivul tău Android. Astfel, nu mai trebuie să transmiți titlurile din cloud. De asemenea, nu vei avea nevoie nici de un Xbox Game Pass, de vreme ce transmisiunile de pe consolă sunt gratuite.

  Sony oferă o opțiune asemănătoare pe PS3 și PS4 cu aplicația Remote Play.

  Muți experiența de gaming de pe consola Xbox pe orice telefon Android

  Aplicația Xbox este momentan disponibilă în versiune beta. Aceasta are un design care se potrivește cu interfața de utilizare actualizată pe Xbox One și în panoul de administrare Xbox Series X/S. Funcționează în tandem cu butonul de distribuire de pe ultima versiune a controller-ului wireless Xbox.

  Când realizezi o captură, poți selecta pe ce platforme sociale vrei să o partajezi de pe telefon sau tabletă. Cum, de altfel, vei putea să o partajezi în secțiunea Highlights de pe profilul personal.

  Aplicația include acces la profile. Astfel încât, poți vedea ce joacă prietenii tăi și îi poți invita la o petrecere. Există o funcție de căutare unificată care va afișa titlurile jocului și prietenii în rezultate. Aplicația Xbox este disponibilă în Play Store. Pentru moment, nu este sigur când va lansa Microsoft o versiune și pentru iOS.
   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.