More

  Samsung lansează SSD 980 PRO, primul SSD PCIe 4.0 NVMe (SSD) al companiei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung lansează SSD 980 PRO, primul SSD PCIe 4.0 NVMe (SSD) al companiei. Noul 980 PRO este conceput pentru profesioniștii și utilizatorii care doresc performanțe de ultimă generație pentru computere, stații de lucru și console de jocuri.

  980 PRO este ideal pentru utilizatorii și profesioniștii care lucrează cu conținut 4K și 8K. Însă, este potrivit și celor care testează jocuri cu grafică de ultimă generație. Acesta este optimizat pentru a gestiona aplicații cu un volum masiv de date.

  Toate componentele cheie, precum controlerul Elpis personalizat, V-NAND și DRAM, sunt realizate intern pentru a oferi întregul potențial al PCIe 4.0. Acest lucru permite ca 980 PRO să ofere viteze secvențiale de citire și scriere de până la 7.000 MB/s și respectiv 5.000 MB/s.

  De asemenea, permite viteze aleatorii de citire și scriere de până la 1.000 K IOPS, ceea ce îl face de până la două ori mai rapid decât modelele de SSD-uri PCIe 3.0 și de până la 12,7 ori mai rapide decât SSD-urile SATA.

  Samsung lansează SSD 980 PRO – Control termic

  Pe lângă performanțe actualizate, 980 PRO vine cu soluții remarcabile de control termic pentru o fiabilitate îmbunătățită. Samsung 980 PRO folosește un strat de nichel pe controler. De asemenea, folosește și o etichetă ce împrăștie căldura poziționată pe partea din spate a SSD-ului pentru un management termic eficient.

  Designul produsului este compact și subțire M.2. Tehnologia Samsung Dynamic Thermal Guard asigură păstrarea temperaturii unității la nivelul optim. Astfel, sunt reduse fluctuațiile de performanță pe termen lung.

  Samsung SSD 980 PRO vine în versiuni de 1TB, 500GB și 250GB. Produsul va fi disponibil în toată lumea începând cu această lună. Modelul cu capacitate de 2TB va fi disponibil începând cu sfârșitul acestui an.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.