More

  ”Influencer” CGI folosit într-o campanie IKEA

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cea mai nouă campanie IKEA din Japonia folosește un model CGI. Mai exact, campania IKEA with Imma o folosește pe Imma, influencer de pe Instagram din Japonia.

  Modelul CGI ”trăiește” de trei zile într-un apartament mic decorat cu mobilier de la IKEA. Pentru a ilustra stilul de viață și designul interior al casei sale, Imma postează imagini pe Instagram.

  Sufrageria Immei a fost prezentată pe un ecran LED din fereastra noului magazin Harajuku din Tokio. Astfel, trecătorii au avut posibilitatea să o urmărească pe Imma cum își trăiește viața în casa ei mobilată de la IKEA.

  Cum arată o campanie IKEA cu Imma

  Potrivit My Modern Met, fotografiile influencerului Imma sunt create prin transpunerea capului ei animat 3D pe un corp de acțiune live și pe un fundal. În 2014, IKEA folosea „fotografii” de mobilier CGI. În 2020, nici nu mai are nevoie de oameni adevărați pentru campanii.

  IKEA a lucrat în colaborare cu agenția de publicitate Wieden + Kennedy Tokyo. IKEA Japonia a lansat o serie de reclame și chiar un afișaj live cu Imma, influencer popular japonez, care se întâmplă să fie o creație CGI.

  Imma a fost creată tehnic dintr-un model uman real fotografiat în interiorul unei scene. Ulterior, capul animat 3D al acesteia a fost plasat deasupra în postproducție.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.