More

  Google Meet oferă Q&A și sondaje pentru abonați

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Întâlnirile virtuale au devenit o normalitate. Motiv pentru care, este foarte important ca producătorii de tehnologie să ofere funcționalități cât mai fiabile, accesibile și utile. Google Meet oferă Q&A și sondaje pentru clienții care plătesc.

  Deși speram ca din toamna acestui an lucrurile să revină la normal în companii, se pare că va trebui să mai stăm o vreme online. Așa încât, Google continuă să aducă noi funcționalități în aplicația de videoconferință Meet. Începând cu 8 octombrie, aplicația de conversații video adaugă Q&A și sondaje pentru companiile care plătesc. Anunțul a fost făcut într-o postare pe blogul G Suite Updates.

  Google Meet oferă Q&A și sondaje

  Întrebările și răspunsurile din Meet oferă o modalitate ușoară de a atrage mai bine publicul și de a-l ajuta să primească răspuns la întrebări, atât la locul de muncă, cât și la școală. Educatorii pot utiliza Q&A ca o modalitate structurată pentru elevi de a adresa întrebări despre conținut clasei și de a primi răspunsuri de la profesori.

  Întreprinderile pot folosi Q&A pentru a face întâlnirile mai incluzive, oferind tuturor oportunitatea de a adresa întrebări. Participanții pot trimite și susține întrebările preferate fără a perturba fluxul apelului.

  Sondajele sunt o modalitate excelentă de a evalua rapid pulsul publicului. Puteți utiliza sondaje pentru a identifica subiecte care necesită mai multe discuții sau pentru a testa înțelegerea conținutului întâlnirii. Acest lucru înseamnă că utilizatorii de afaceri pot obține cu ușurință feedback în timp real de la colegii lor. De asemenea, profesorii pot chestiona studenții aflați la distanță pentru a se asigura că înțeleg materia predată, iar echipele de vânzări își pot face prezentările de vânzări către clienții potențiali mai captivant și mai interactiv.

  Pentru cine sunt disponibile funcțiile

  Q&A și sondaje sunt două funcții disponibile pentru clienții G Suite Essentials, G Suite Business, G Suite Enterprise și G Suite Enterprise for Education. În schimb, nu sunt disponibile pentru clienții G Suite Basic, G Suite for Education și G Suite pentru organizațiile nonprofit.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.