More

  Google introduce alerte pentru probleme critice de securitate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google introduce alerte pentru probleme critice de securitate pentru aplicații. Decizia face parte din ultimele eforturi ale companiei de a proteja siguranța și intimitatea utilizatorilor. Când compania depistează un potențial risc serios pentru contul tău, te va anunța direct prin aplicația Google pe care o folosești la momentul respectiv.

  Astfel, notificările de securitate ies mai mult în evidență și nu există riscul să nu le deschizi la timp. Când compania a introdus alerte Android în 2015, spune că a văzut o creștere de 20 de ori a numărului de persoane care se angajează în avertismentele sale de securitate în decurs de o oră de la primirea unuia.

  Un alt avantaj al acestor noi alerte este că sunt dificil de falsificat. Întrucât, alertele sunt emise direct prin intermediul aplicațiilor companiei. Google va începe să lanseze notificările actualizate către un grup limitat de utilizatori în următoarele două săptămâni. Lansarea pentru publicul larg este planificată pentru începutul anului viitor.

  Google introduce alerte, dar și alte două noi funcții

  Pe lângă noile alerte, Google a detaliat două caracteristici axate pe confidențialitate. Prima este un mod Invitat pentru Asistentul Google, care se lansează în „săptămânile următoare”. După cum subliniază Google, există o mulțime de cazuri în care probabil nu se dorește ca Asistentul să salveze o întrebare sau o solicitare în cont. Aici intervine această nouă funcție.

  „Cu o comandă vocală simplă, puteți activa modul Guest. În acest mod, interacțiunile cu Asistentul nu vor fi salvate în contul dvs.”, spune compania.

  Google spune că în curând va oferi opțiunea de a edita manual datele istoricului locațiilor prin cronologie. Astfel, vei putea edita locurile pe care le-ai vizitat, precum și adăuga orice locații lipsă. Noile funcții Google nu vor opri phishingul și alte activități rău intenționate care ar putea compromite contul tău. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.