More

  Profitul trimestrial Samsung crește cu 58% față de anul trecut

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Profitul trimestrial Samsung crește cu 58% față de aceeași perioadă a anului trecut. Cel de-al 3-lea trimestru financiar așteaptă un profit operațional de 10.6 miliarde de dolari. Cu alte cuvinte, cu 58% mai mult decât anul anterior.

  Reuters informează că analiștii se așteaptă la vânzări mai mari înregistrate pe telefoanele. Cel mai probabil, telefoanele mid-range și recent lansata serie Galaxy Note20 a ajutat la o asemenea evoluție. Însă, deloc de neglijat sunt și cipurile grafice pentru noile console de gaming.

  Profitul trimestrial Samsung crește și datorită Huawei sau Apple

  Încă un element indicat de analiști ar putea fi ”graba” Huawei de a cumpăra cipuri. Acest lucru s-a întâmplat înainte ca restricțiile SUA să se implementeze. Un alt analist de la CNBC spune că Samsung se așteaptă să vadă o creștere și în al 4-a trimestru financiar. Acest lucru poate veni inclusiv pe fondul componentelor pentru noile iPhone-uri care se vor lansa luna aceasta.

  Samsung a declarat joi că profitul din exploatare este probabil de 12,3 trilioane de woni (10,6 miliarde de dolari) pentru cele trei luni încheiate în septembrie. Cifra este cu mult peste estimarea Refinitiv SmartEstimate de 10,5 trilioane de woni. Ar fi cel mai puternic rezultat de la 17,57 trilioane woni câștigate în al treilea trimestru al anului 2018.

  Samsung a publicat doar date limitate în documentele de reglementare de joi, înainte de publicarea cifrelor detaliate ale veniturilor la sfârșitul acestei luni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.