More

  YouTube te va lăsa să cumperi produse direct din video

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google testează noi funcții pentru platforma de livestraming. YouTube te va lăsa să cumperi produse direct din video. Cel puțin, asta reiese din cele mai recente funcții testate de gigant.

  Potrivit Bloomberg, YouTube a început recent să solicite creatorilor să dea tag produselor pe care le prezintă în videoclipurile lor. Google plănuiește să lege respectivele produse de instrumentele de cumpărături și analytics oferite de companie.

  Scopul final al gigantului este să reconfigureze YouTube într-o destinație unică de cumpărături. Aici, spune Google, vei putea cumpăra aproape orice vezi. În același timp, YouTube testează o integrare cu platforma de comerț electronic Shopify.

  Un reprezentant YouTube a confirmat pentru Boloomberg că platforma testează o serie de funcționalități e-commerce. Se pare că, creatorii vor avea control asupra produselor prezentate pe canalele lor. Însă, YouTube nu a continuat să ofere detalii.

  Trecerea la comerțul electronic are sens pentru YouTube. Dacă este să ne uităm doar la tehnologie, la videoclipuri practice și de recenzie pe care le găsiți pe platformă, ar fi momentul ideal pentru a converti vizualizările în achiziții.

  CEO-ul Alphabet, Sundar Pichai, a declarat recent că Google ar putea transforma videoclipurile de unboxing într-o oportunitate de cumpărături. Acest lucru ar permite companiei să dezvolte YouTube dincolo de afacerea de 15 miliarde de dolari pe care o avea la sfârșitul anului trecut.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.