More

  Black Friday la Allview sub campania Black November

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Black Friday la Allview. Allview anunță lansarea campaniei Black November. Producătorul va avea o abordare diferită a campaniilor de Black Friday din anii precedenți, ce se va organiza în perioada 02 – 30 noiembrie.

  Anul 2020 a fost unul atipic, care a adus schimbări majore în preferințele consumatorilor și o creștere a cererii de device-uri destinate desfășurării activităților în mediul online.

  În cadrul campaniei Black November, Allview va oferi promoții la cele mai căutate device-uri ale momentului (tablete, laptopuri). În plus, vor fi oferte și la celelalte categorii de produse (telefoane, televizoare și smart device-uri). Reducerile vor fi de până la 75%. Allview a pregătit și un număr limitat de oferte de tipul „Cumperi 1, Primești 2”.

  Black Friday la Allview: Exemple din oferta Black November

  Smart TV-ul Allview QLED cu diagonala de 65” va putea fi achiziționat cu un discount de peste 15%, la prețul de 2879 lei. De asemenea, la ofertă vor fi și smart TV-urile gamei ePlay (modelele HD, Full HD, 4K HDR10, dar și cele mai noi versiuni Allview QLED).

  Smartphone-ul Soul X7 PRO va putea fi achiziționat cu o reducere de peste 25% față de prețul de lansare.

  Tabletele și notebook-urile, ce reprezintă device-uri extrem de solicitate în această perioadă. Allview oferă în campania Black November terminale ce ar putea contribui pe de o parte la procesul de învăţare şi comunicare între profesori şi elevi. Pe de altă parte, produsele sunt potrivite activităților de tipul „work from home”.

  Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil, începând cu data de 02 noiembrie, exclusiv online pe site-ul dedicat, www.allviewbf.ro. În plus, pe întreaga perioadă a campaniei se vor adăuga oferte noi.

  Pentru ediția din acest an, Allview a pregătit peste 65.000 de produse în propria campanie. Compania brașoveană a pregătit produse în valoare de 6,1 mil. euro. Reducerile totale sunt de peste 1,4 mil. de euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here