More

  Cum intri Live cu Zoom pe YouTube

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Live cu Zoom pe YouTube. Până să vină pandemia de coronavirus, puțini știau despre aplicația de videoconferință Zoom. Însă, în ultimele 8 luni de zile, parcursul acesteia a fost unul pe care nu îl prevedea nimeni. Dacă acum un an de zile ai fi evitat să folosești Zoom, din motive de securitate, în prezent te gândești cum îl poți exploata mai bine pentru muncă și școală.

  În ultima versiune Zoom pentru Android, utilizatorii au primit suport pentru live pe YouTube. Însă, ca serviciul să funcționeze, trebuie să stabilești o serie de setări.

  Zoom pentru Android versiunea 5.4.0.434 se lansează în Google Play Store cu o serie de noi funcționalități. Criptarea end-to-endo modificare care se lansează la Zoom pe toate platformele – este acum acceptată.

  Poți transmite live o ședință Zoom sau un Webinar prin YouTube. Acest lucru permite participanților să se alăture pentru vizionare și să comenteze prin intermediul YouTube. În timpul evenimentului live va fi un delay de aproximativ 20 de secunde între Zoom Meeting și streamingul live.

  Live cu Zoom pe YouTube pas cu pas

  Pentru a transmite live o ședință, trebuie să ții cont de unele aspecte. Funcționalitatea este disponibilă pentru conturile Pro, Business, Education și Enterprise. De asemenea, gazda trebuie să dețină licență.

  În plus, trebuie ca desktop-ul să aibă o versiune Zoom 4.4.53582 sau mai sus, să fie utilizat un PC sau un Mac. Pentru transmisiuni live de pe mobil, e necesară versiunea 5.4.0 a aplicației Zoom pe Android sau iOS. Transmisiunea live este activă pe YouTube.

  Pentru a transmite live webinarii, de asemenea, sunt o serie de condiții de întrunit. Trebuie să deții un cont Pro, Business, Education sau Enterprise. Gazda trebuie să aibă un add-on Webinar. De asemenea, versiunea Zoom de desktop să fie 4.0 sau mai actuală pe un PC sau Mac. Pe mobil trebuie să respecte aceleași condiții ca la transmisiunea unei ședințe.

  Cum activezi live Zoom pe YouTube pentru Meetings

  1. Conectează-te la portalul web Zoom ca administrator cu privilegiul de a modifica setările contului.
  2. Fă click pe Gestionare cont > Setări cont.
  3. Comută și permite transmiterea în direct a întâlnirilor sub ”In Meeting” (Avansat) și activează Youtube.

  4. (Opțional) Dacă dorești să faci această setare obligatorie pentru toți utilizatorii din contul tău, dă click pe pictograma de blocare, apoi click pe Blocare pentru a confirma setarea.

  Cum activezi live Zoom pe YouTube pentru Webinarii

  1. În calitate de proprietar sau administrator de cont, conectează-te la portalul web Zoom.
  2. Accesează Gestionare cont > Setări webinar.
  3. Dă click pe Editați în partea dreaptă a Setărilor pentru seminarii web.
  4. Activează și permite gazdelor să transmită în direct fluxuri la seminarii web, apoi activează Youtube.

  5. Dă click pe ”Salvează schimbările”.

  Mai multe detalii găsești direct pe pagina de suport de la Zoom.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.