More

  Orange te răsplătește cu puncte Thank You

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange te răsplătește cu puncte Thank You prin programul Orange Thank You. Abonaţii primesc puncte Thank You pentru o serie de acțiuni online în My Orange sau Orange Money și la cumpărături din magazinul online Orange.

  Orange te răsplătește cu puncte Thank You pentru activitatea online

  De acum, abonaţii se bucură de 20% puncte Thank You din valoarea facturii Orange la plata prin My Orange sau Orange Money. În plus, aceştia primesc 20 de puncte Thank You pentru fiecare reîncărcare a unei cartele PrePay, cu minimum 6 euro credit, prin aplicația My Orange.

  Astfel, ei pot acumula până la 60 de puncte Thank You suplimentare, lunar, pentru că aleg să reîncarce fie prin aplicația My Orange din Google Play sau App Store, fie prin varianta web My Orange de pe desktop sau mobil.

  Clienții care au carduri Orange Money

  Sunt răsplătiţi cu extra puncte Thank You în cadrul programului Orange Thank You. Deții un card activ de debit Platinum? Atunci primești 2 puncte Thank You pentru fiecare tranzacţie eligibilă,. Clienţii care au carduri Orange Money Classic sunt recompensaţi cu un 1 punct Thank You pentru fiecare tranzacţie eligibilă.

  Punctele Orange Thank You acumulate pot fi utilizate sub formă de reduceri la achiziționarea de produse din orice magazin Orange. Ai în plan să cumperi din magazinul online Orange un telefon cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni? În acest caz valoarea punctelor Thank You se triplează.

  Alte beneficii Orange Thank You

  Abonații Orange sunt recompensaţi şi pentru anii petrecuţi în reţea. Astfel, după împlinirea unui an în reţeaua Orange, aceştia primesc 512 MB bonus de internet lunar. Aceștia se adaugă la resursele din abonamentul de voce. Bonusul creşte cu fiecare an. Acest lucru înseamnă că un client cu o vechime de 8 ani în reţeaua Orange se va bucura de un bonus lunar de 4 GB.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.