HP prezintă laptopurile Pavilion 13, Pavilion 14 și Pavilion 15 | NOOBZ.RO

HP prezintă laptopurile Pavilion 13, Pavilion 14 și Pavilion 15

NoobZ
- 29.10.2020, 15:47 în Laptopuri
7

SHARES
HP prezintă laptopurile Pavilion

HP prezintă laptopurile Pavilion 13, Pavilion 14 și Pavilion 15. Acestea au un design progresist și sunt primele laptopuri pentru utilizatori care oferă procesoare Intel® Core™ de generație 11, cu grafică Intel® Iris® Xe. Vorbim despre primele notebook-uri HP destinate utilizatorilor realizate cu plastic reciclat și cu plastic recuperat din apropierea oceanelor.

HP prezintă laptopurile Pavilion 13

Noua gamă Pavilion este realizată cu materiale reciclate și cu plastic colectat din apropierea oceanelor, folosite pentru carcasă. Utilizarea acestor materiale în crearea dispozitivelor este echivalentul a aproximativ 92.000 de sticle de plastic reciclate. Ambalajele sunt realizate din materiale 100% sustenabile și reciclabile. Laptopurile sunt înregistrate EPEAT Silver și certificate Energy Star.

Dispozitivele vin în cinci combinații de culori unice. Toate platformele vor oferi combinații de argintiu, auriu luminos și alb ceramic. Pavilion 14 oferă, în plus, combinația roz pal, iar Pavilion 15 va oferi patru opțiuni de culori, inclusiv albastru cenușiu.  

Laptopurile Pavilion vin cu procesoare Intel® Core™ de generație 11 și grafică Intel® Iris® Xe ​​. Pavilion 14 și Pavilion 15 oferă opțiunea de grafică până la NVIDIA® GeForce® MX450. Pavilion 15 va oferi, optional, și procesoarele mobile AMD Ryzen™ 4000 Series.

HP a lansat și laptopul HP Spectre x360 14

Acesta are un display cu diagonală de 15 inch. HP a prezentat gamele ENVY și Spectre echipate cu noile procesoare Intel® Core™ de generație 11.

Noile dispozitive create de HP, precum noul HP Spectre x360 14, sunt inteligente și se adaptează ușor grație unor caracteristici precum controlul performanței și noile sisteme audio bazate pe Inteligență Artificială, pentru a anticipa nevoile utilizatorilor. 

HP Spectre x360 14

Un design premium care iese în evidență:

Durata bateriei este de până la 17 ore. Astfel, acest dispozitiv poate fi folosit oriunde, acasă sau în orice alte locuri în care trebuie să ajungi. Spectre x360 14 oferă viteze de conectare de peste 3 ori mai mari prin Wi-Fi 6 și suport Bluetooth 5.0.

Dispozitivul poate susține, de asemenea, Thunderbolt™ 4. Astfel, poți trimite și primi fișiere mari, precum video, poze și filme, în doar câteva secunde. De asemenea, poate transfera ușor fișierele între dispozitive și între sistemele de operare cu HP Quick Drop.

Disponibile în această iarnă sunt și modelele de notebook-uri HP Spectre și ENVY

Acestea vin cu procesoare Intel® Core™ de generație 11, cu grafică Intel® Iris® Xe, proiectate pentru utilizatorii care caută cea mai bună performanță, flexibilitate și mobilitate.

Aceste dispozitive sunt:

HP ENVY x360 13

Nou în gama Spectre este HP Spectre x360 13 cu 5G. Acesta oferă viteze de descărcare de până la 4 ori mai mari, cu o acoperire de până la 2.8 ori mai bună cu HP Dynamic Range.

HP prezintă laptopurile Pavilion 13 – Prețuri și disponibilitate

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!