Black Friday la eMAG după primele 3 ore | NOOBZ.RO

Black Friday la eMAG după primele 3 ore

Mădălina Gănescu
- 13.11.2020, 12:17 în Servicii
0

SHARES
Black Friday la eMAG după primele

Black Friday la eMAG după primele 3 ore. După primele trei ore de la startul campaniei, clienții au cumpărat deja peste 312 milioane lei, în creștere față de anii anteriori. Peste 150.000 de produse au fost vândute de sellerii din Marketplace, în creștere cu 20% comparativ cu anul anterior.

Clienții pun în coș, în medie, două produse, din care unul cu o valoare mai mare, iar celălalt din categorii precum fashion, obiecte de decor pentru acasă, băuturi sau cadouri de Crăciun. Astfel, ofertele au fost suplimentate pentru a susține cererea mare.

Tudor Manea, director general eMAG România

„Black Friday este o zi în care mulți clienți își fac cumpărăturile importante, dar și cumpărăturile pentru sărbători, pe care acum se pregătesc să le petreacă acasă.

Probabil acesta este motivul pentru care vânzările de produse pentru casă și îngrijirea casei, precum și produsele pentru înfrumusețare și îngrijire personală au atins un nivel record în istoria zilei: în primele două ore, clienții au comandat 170.000 de produse din cele două categorii.”

Anul acesta clienții au optat în special pentru livrarea în easybox și 44% dintre clienții care au opțiunea disponibilă au ales această modalitate de a primi cumpărăturile. Aproape 54% dintre comenzi au fost plătite cu cardul și 83% dintre vizite au fost de pe dispozitive mobile.

Recorduri la start de Black Friday la eMAG

Produse vândute rapid, în primul minut de la start

Peste 150.000 de produse au fost comandate la IMM-urile listate pe eMAG Marketplace. Clienții eMAG Genius pot comanda astăzi cu livrare gratuită o gamă extinsă de produse care cuprinde în premieră 4 milioane de produse eligibile și semnalizate din marketplace eMAG.

Peste 95% din comenzile înregistrate de eMAG în primele 10 minute au fost plasate de pe telefoanele mobile. Acest lucru reprezintă un record al celor 10 ediții. Tot în primele 10 minute ponderea plăților cu cardul a ajuns la 86%, un record al tuturor edițiilor de Black Friday.

Black Friday la eMAG după primele 3 ore – Produse speciale vândute:

Topul reședințelor de județ de unde au comandat românii cel mai mult:

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!