More

  Vodafone ONE aduce cadou 12 luni de Netflix gratuit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vodafone ONE aduce cadou 12 luni de Netflix gratuit. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, clienţii care achiziționează servicii Vodafone ONE (fixe și mobile) vor primi un cadou ce constă în 12 luni de Netflix gratuit și un discount de 2 EUR/lună pentru servicii timp de 24 de luni. Această promoție este valabilă între 19 noiembrie 2020 și ianuarie 2021.

  Oferta promoțională cu 12 luni de Netflix cadou completează experiența clienților, acum și prin integrarea aplicației Netflix în platforma Vodafone TV recent lansată.

  Mediabox-ul 4K, unic pe piața din România, oferă acces direct la serviciul de entertainment Netflix, facilitând accesul, cu un singur click prin intermediul butonului Netflix de pe telecomandă, la cele mai populare și premiate emisiuni și filme de la nivel mondial.

  Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de flexibilitate și interactivitate prin intermediul funcțiilor avansate disponibile: Catch-up/Replay, Pause/Restart. De asemenea, au posibilitatea de înregistrare a programelor preferate pentru a le putea urmări ulterior, sau funcția de Căutare.

  Vodafone ONE aduce cadou Netflix. Oferta de Crăciun reprezintă continuarea parteneriatului cu serviciul de streaming demarat în 2016

  Vodafone TV va continua să ofere utilizatorilor acces simplu la producții unice precum: The Queen’s Gambit, Stranger Things, The Witcher sau Ratched.

  Oferta curentă este promovată printr-o campanie de comunicare construită în jurul conținutului Netflix. Aici, familia are rolul principal.

  Pe lângă chimia autentică a familiei, vă veți putea bucura de câteva personaje Netflix favorite din (SPOILER ALERT!) Fabrica de Bani și din cea mai nouă animație dedicată familiei, Dincolo de Lună.

  În plus, va fi difuzată și o execuție dedicată canalelor TV lineare ce are în prim plan funcția Catch-up. Actorii Mirela Oprișor și Constantin Diță dau viață personajelor din Las Fierbinți – Aspirina și Giani. Campania este derulată pe TV, OOH, digita/social media, radio și în magazine începând cu 19 noiembrie.  

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.