Logitech G lansează mouse-ul Logitech G PRO X SUPERLIGHT |

Logitech G lansează mouse-ul Logitech G PRO X SUPERLIGHT

NoobZ
- 19.11.2020, 12:17 în Periferice
10

SHARES
Logitech G lansează mouse-ul Logitech G PRO X SUPERLIGHT

Logitech G lansează mouse-ul Logitech G PRO X SUPERLIGHT. Echipat cu tehnologia wireless LIGHTSPPED, senzorul HERO 25K și un design mecanic foarte rafinat, PRO X SUPERLIGHT devine rapid un nou standard de referință pentru elita mondială de esports.

PRO X SUPERLIGHT se alătură gamei PRO SERIES. Această gamă este renumită printre jucătorii profesioniștii de elită mondială de esports pentru calitatea și performanțele sale. PRO X SUPERLIGHT a fost testat pe teren și a jucat un rol cheie în a ajuta ASTRALIS să câștige finala sezonului 12 ESL PRO League, iar G2 Esports să câștige Campionatul European League of Legends din 2020.

PRO X SUPERLIGHT este cel mai ușor și mai rapid mouse wireless Logitech G de până acum

Mouse-ul are mai puțin de 63 de grame. De asemenea, este cu 25% mai ușor decât modelul standard PRO Wireless. Acesta a fost proiectat cu multă atenție la detalii pentru a reduce greutatea și îmbunătăți performanțele.

În plus, PRO X SUPERLIGHT dispune de conexiune wireless de 2.4 GHz LIGHTSPEED pentru sesiuni de gaming mult mai captivante și are o autonomie de până la 70 de ore. Noul mouse are piciorușe PTFE mari, cu frecare redusă și care oferă prezicie, viteză și manevrabilitate de neegalat.

PRO X SUPERLIGHT vine echipat cu senzorul HERO 25K de la Logitech G la 25,600 DPI. Este primul mouse din industrie care poate urmări precis mișcarea la un nivel de sub un micron (aproximativ 1/50 din grosimea unui fir de păr). Toate acestea fără a compromite acuratețea. Senzorul face acest lucru fără smoothing și fără alte tehnologii de acest gen.

Senzorul HERO 25K utilizează un sistem inteligent de gestionare a energiei. Acesta reglează continuu frame-urile pe baza mișcării mouse-ului și a reduce consumul de energie. Senzorul HERO este de 10 ori mai eficient din punct de vedere energetic decât senzorii anteriori ai Logitech G.

Preț și Disponibilitate:

Logitech G PRO X SUPERLIGHT va fi disponibil în precomandă în România din ianuarie 2021. Prețul recomandat este de 729.9 lei, în ambele culori: alb și negru.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!