More

  Golden Collection de la Bang & Olufsen vine în România prin ASBIS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Golden Collection de la Bang & Olufsen vine în România prin ASBIS, unic distribuitor oficial Bang & Olufsen pentru România. Compania de IT este, încă din luna mai, partener de distribuție pentru Bang & Olufsen în regiunea Central și Est Europeană și pentru țările din Comunitatea Statelor Independente (cu excepția Rusiei).

  Parteneriatul își propune să extindă regional prezența mărcii daneze, în magazine monobrand, dar mai ales în rețelele specializate de produse electro-IT, în an aniversar.

  Produsele Bang & Olufsen din Golden Collection vor fi, astfel, disponibile în magazinele și rețelele partenere ASBIS. Așa încât, clienții le vor găsi la Altex, AVstore, eMAG și Media Galaxy.

  Bang & Olufsen prezintă Golden Collection

  Produsele din colecția aniversară sunt reinventate cu ajutorul culorilor și materialelor asociate cu căldura, inspirând perenitate. În construcția produselor găsim aluminiu și nuanțe aurii, materiale textile cu tonuri pământii, piele fină de culoarea nisipului, lemn de stejar și marmură de Carrara.

  „Apreciem foarte mult legăturile emoționale puternice, pe care clienții le au cu produsele Bang & Olufsen, la fel ca în cazul unei piese de mobilier foarte iubite. Aceste conexiuni devin amintiri care trec proba timpului.

  Așadar, Golden Collection sărbătorește nu numai angajamentul nostru față de artizanat și longevitate în design, ci și istoria noastră de 95 de ani în crearea unor amintiri împreună cu clienții noștri.”, spune Gavin Ivester, Vicepreședintele Diviziei de Design Bang & Olufsen.

  Golden Collection de la Bang & Olufsen este alcătuită din nouă produse

  Fiecare produs devine, astfel, un element esențial al portofoliului de produse Bang & Olufsen:

  Beosound Balance (2500 EUR) are detalii din aluminiu, în nuanțe aurii, material alb împletit și o bază elegantă din marmură de Carrara. Este pentru prima dată când Bang & Olufsen folosește acest tip de marmură. Natura organică a marmurei face să nu mai existe două difuzoare identice, adăugând, astfel, o notă suplimentară de exclusivitate unui produs deja uimitor.

  Beoplay A9 (2750 EUR) este un difuzor wireless considerat a fi o piesă de mobilier de către designeri. Produsul are un inel din aluminiu auriu, picioare din stejar deschis și este acoperit cu o țesătură de culoarea nisipului, realizată de producătorul danez de textile Kvadrat.

  Beosound 2 (2000 EUR), cunoscut pentru forma sa conică unică, dar și pentru dispersia puternică a sunetului la 360 de grade, are un corp din aluminiu dublu anodizat, auriu, produs la fabrica de aluminiu Bang & Olufsen din Struer, Danemarca.

  Beovision Harmony (de la 19500 EUR)

  Televizorul premium Bang & Olufsen, cunoscut pentru modalitatea de deschidere magică, are un nou centru de sunet din aluminiu cu nuanțe aurii, un suport pentru podea asortat și un capac pentru difuzor, realizat manual din aluminiu și furnir de stejar deschis. Beovision Harmony vine cu o telecomandă Beoremote One, realizată dintr-o singură bucată de aluminiu auriu.

  Difuzoarele active de ultimă generație de la Bang & Olufsen, Beolab 50 (de la 30000 EUR) și Beolab 90 (de la 75000 EUR), au detalii din aluminiu în nuanțe aurii, materiale textile calde de culoarea nisipului și accente de stejar ușor, lucrate manual.

  Clienții pot achizițona, prin Golden Collection, premiatul Beosound A1 2nd Generation (250 EUR), care are un grilaj din aluminiu, cu nuanțe aurii perlate, o curea din piele naturală și o etichetă din aluminiu care afișează sigla Bang & Olufsen.

  Golden Collection de la Bang & Olufsen – Pentru experiențe de audiție personale

  Consumatorii se pot bucura de Beoplay H95 (800 EUR), de căștile emblematice ale mărcii, sau de Beoplay E8 3rd generation (350 EUR), cele mai bine vândute căști wireless din noua gamă de culori luxoase.

  Beoplay H95 are cupele pentru urechi acoperite cu piele de culoarea nisipului și interfața cu utilizatorul din aluminiu cu nuanțe aurii. Beoplay E8 vin într-o carcasă de încărcare wireless învelită în piele asortată, cu detalii elegante din aluminiu cu nuanțe aurii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.