More

  Telefoane recondiționate, la vânzare în Auchan Titan și Auchan Drumul Taberei, București

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telefoane recondiționate, la vânzare în Auchan Titan și Auchan Drumul Taberei, București. Peste 10 modele Apple și Samsung recondiționate sunt expuse în secțiunea IT & Electrocasnice din Auchan, în cadrul unui stand dedicat. Startup-ul românesc fenix.eco recondiționează telefoanele puse la vânzare în Auchan Titan și Auchan Drumul Taberei, București, ca parte a unui proiect pilot. În funcție de rezultatele obținute pe urma colaborării, distribuția poate fi extinsă și în alte magazine Auchan din România.

  Telefoane recondiționate de fenix.eco din aprilie 2020

  Inițial, a funcționat ca magazin online în oferta căruia găsești peste 20 de modele de telefoane recondiționate. Prețurile acestora sunt cu până la 50% mai mici decât cele noi. Pe lângă device-urile recondiționate, telefoanele fenix.eco sunt livrate cu accesorii noi și cu o garanție de 12 luni.

  Compania vinde 4 mărci de telefoane: Apple, Samsung, Sony și Huawei. Gama Apple reprezintă 80% din vânzările fenix.eco, cel mai bine vândut model fiind iPhone 8.

  Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan

  „Suntem bucuroși că am putut demara această colaborare cu fenix.eco, un start-up care, prin modelul său de business, se aliniază misiunii noastre de a reduce amprenta asupra mediului înconjurător, prin extinderea perioadei de utilizare a produselor.

  Astfel, introducem în oferta noastră o soluție inovatoare pentru comerțul în magazine de mare suprafață: telefoane recondiționate, cu garanție, la prețuri excelente. Demarăm acest proiect pilot în magazinele Auchan Titan și Drumul Taberei și ne dorim ca acesta să fie bine primit în rândul clienților pentru a-l putea extinde ulterior și în restul magazinelor Auchan.”

  La nivel european, smartphone-urile recondiționate devin o alegere din ce în ce mai populară. În Franța și Germania, acestea au reprezentat mai mult de 10% din piață în 2019. Potrivit IDC, se estimează că piața mondială a telefoanelor mobile recondiționate a fost de 206,7 milioane de unități în 2019, în creștere cu 17,6% față de 2018. De asemenea, IDC prognozează că numărul de unități va ajunge la 332,9 milioane până în 2023, cu o rată anuală de creștere de 13,6%.

  Vigroux a completat: „Într-un moment în care majoritatea retailerilor se orientează către online, fenix.eco face exact opusul. Suntem un magazin online care se extinde în comerțul cu amănuntul tradițional. Cred că aceasta este mișcarea potrivită pentru startup-ul nostru, având în vedere însăși natura acestor produse.

  Smartphone-urile recondiționate sunt încă un concept nou în România. Trebuie să le oferim consumatorilor și o experiență directă pentru a le câștiga încrederea. Din acest motiv, are sens să ne vindem dispozitivele și în magazine fizice, nu doar online.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.