More

  Samsung anunță noua actualizare a Samsung Internet

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung anunță noua actualizare a Samsung Internet, browserul său web rapid, ușor de utilizat și de încredere. Samsung Internet 13.0 introduce o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri concepute pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună și mai sigură experiență de navigare.

  Protejând utilizatorii de ochii curioși

  În prezent, este din ce în ce mai greu să-ți dai seama care site web poate fi de încredere. Samsung Internet 13.0 propune o nouă interfață pentru solicitările de permisiunie, care va afișa un mesaj de avertizare în cazul în care site-ul web respectiv nu este de încredere și încearcă să păcălească utilizatorii pentru a permite trimiterea de notificări.

  Modul Secret le permite utilizatorilor să își șteargă automat istoricul de navigare de îndată ce toate paginile web sunt închise. De asemenea, o nouă pictogramă a modului Secret va fi afișată în bara de adrese ca parte a actualizării Samsung Internet 13.0, astfel încât acesta să fie mai ușor de recunoscut atunci când este activat. Pentru mai multe informații despre modul Secret, consultați noua secțiune Despre modul Secret.

  Samsung anunță noua actualizare a Samsung Internet – Caracteristici

  Am introdus o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri pentru ca Samsung Internet să fie și mai ușor de utilizat:

  • Acum puteți utiliza modul High contrast cu modul Dark pentru ca fonturile și alte componente să iasă în evidență și mai mult.
  • Samsung Internet 13.0 introduce o bară de aplicații extensibilă pentru meniuri unde se regăsesc marcajele, paginile salvate, istoricul și descărcările.
  • Utilizatorii pot obține acum mai mult spațiu pe ecran ascunzând bara de status.
  • Vizionezi un videoclip pe tot ecranul prin asistent video? Ei bine, îl poți opri atingând de două ori mijlocul ecranului.
  • Utilizatorii pot edita cu ușurință titlul marcajelor, astfel încât acestea să fie mai ușor de recunoscut și căutat.

  Extensie API pentru dezvoltatori

  Noile module de interfață de programare a aplicațiilor (API) sunt acum disponibile pentru Samsung Internet 13.0. Aceste module sunt WebRequest, Proxy, Cookie-uri, Modele, Istoric, Alarme, Confidențialitate, Notificări, Permisiuni, Inactivitate și Gestionare.

  Dezvoltatorii pot utiliza aceste API-uri pentru a crea extensii. Pentru asta, trebuie să contacteze echipa de Internet Samsung pentru a le valida, aproba și adăuga în browserul de internet Samsung. Mai multe detalii.

  Dacă utilizatorii folosesc deja browser-ul de Internet Samsung, aceștia vor primi o notificare în legătură cu disponibilitatea noii versiuni. De asemenea, aceștia pot descărca cea mai recentă versiune a browserului de internet Samsung de pe Google Play Store sau Galaxy Store.

  Du Kim, VP and Head of Web R&D Group, Mobile Communications Business de la Samsung Electronics

  „La Samsung, ne optimizăm întotdeauna produsele și serviciile pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă. Viața noastră este ancorată în mediul online din ce în ce mai mult. Pentru a rămâne mereu informat și conectat, dorim să le facilităm tuturor accesul rapid și în siguranță la tot ceea ce Internetul poate să ofere. Totul știind că pot conta oricând pe noi în privința confidențialității.”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.