More

  Snapdragon 888 va alimenta flagship-urile Android din 2021

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Snapdragon 888 va alimenta flagship-urile Android din 2021. Qualcomm a anunțat oficial Snapdragon 888 în cadrul Snapdragon Tech Summit. Astfel, putem să aruncăm o primă privire asupra procesorului de ultimă generație produs de companie.

  888 va alimenta următorul val de flagship-uri emblematice Android din 2021 de la companii precum Samsung, OnePlus, LG, Sony și multe altele.

  Snapdragon 888 va alimenta flagship-urile Android din 2021

  Într-o premieră pentru chipset-urile de top din seria 8 ale companiei, Snapdragon 888 aduce o mare îmbunătățire pentru 5G. Mai exact, va oferi în cele din urmă un modem 5G complet integrat, spre deosebire de Snapdragon 865 de anul trecut (când producătorii au fost nevoiți să includă un modem separat în interiorul înghesuit al smartphone-ului modern).

  Snapdragon 888 va avea modemul X60 Qualcomm, anunțat la începutul acestui an. Acesta sare la un proces de 5nm pentru o eficiență energetică mai bună și îmbunătățiri pentru agregarea 5G a purtătorilor în benzile mmWave și sub-6GHz din spectru. Între noua arhitectură de 5nm și creșterea eficienței energetice a unui modem integrat, noul cip pare să ofere îmbunătățiri substanțiale ale bateriei atunci când vine vorba de 5G.

  Qualcomm a anunțat mai multe îmbunătățiri

  În plus față de îmbunătățirile 5G, Qualcomm a anunțat și alte câteva progrese care vin pe Snapdragon 888. Asta include motorul AI sixth gen al companiei care rulează pe un procesor Qualcomm Hexagon „reproiectat”. Motorul AI promite un salt mare în performanță și eficiență energetică pentru sarcini AI. Snapdragon 888 va avea, de asemenea, „cea mai semnificativă actualizare a performanței GPU Qualcomm Adreno”.  

  În cele din urmă, Qualcomm a arătat noile funcții de fotografie pe care Snapdragon 888 le va permite. Qualcomm a prezentat și posibilitatea de a înregistra aproximativ 120 de fotografii pe secundă la o rezoluție de 12 megapixeli. Acest lucru se datorează ISP-ului actualizat, care este cu până la 35% mai rapid.

  Conform practicii obișnuite Qualcomm, anunțul de astăzi este doar o primă privire asupra Snapdragon 888. O prezentare cuprinzătoare a specificațiilor și îmbunătățirilor oferite cu chipset-ul din acest an va apărea în cea de-a doua zi de prezentare a Snapdragon Tech Summit, pe 2 decembrie. Debutul Snapdragon 888 este o previzualizare la ceea ce ne putem aștepta de la telefoane precum seria Samsung Galaxy S21.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.