More

  Samsung va întrerupe seria Galaxy Note în 2021, potrivit Reuters

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung va întrerupe seria Galaxy Note în 2021, potrivit Reuters. Însă, va adăuga suport stylus la Galaxy S și Z Fold 2021.

  Compania se pare că se confruntă cu o scădere a cererii de smartphone-uri scumpe din cauza pandemiei. În schimb, urmează să se concentreze pe gama sa de telefoane Galaxy S. Smartphone-urile pliabile Samsung vor lua locul Galaxy Note ca dispozitive premium Samsung. Acestea vor fi completate cu accesoriul stylus opțional.

  Într-o lume a smartphone-urilor gigante, Note nu mai iese în evidență?

  Ideea că Samsung ar înceta să vândă seria Galaxy Note în favoarea modelelor Galaxy S nu este nefondată. În anii anteriori, cele două serii smartphone erau distincte:
  – modelele Galaxy S erau dispozitive mai mici și mai obișnuite,
  – seria Note era mai aproape de o tabletă.

  Seria Note era completată cu un accesoriu stylus care a ajutat-o să se deosebească.

  Dar succesul seriei Note în popularizarea telefoanelor cu ecran mare s-a dovedit a fi motivul care a dus la anularea seriei. Când a fost introdus Galaxy Note, afișajul său masiv de 5,3 inch de atunci l-a clasat peste alte telefoane. Însă, începând din 2020, telefoane precum Galaxy S20 Ultra și Galaxy Note 20 Ultra concurează efectiv pentru aceeași categorie de public. Mai mult decât atât, cele două serii vin cu specificații, dimensiuni de ecran și funcționalități din ce în ce mai similare.

  Într-o eră în care Samsung dezvoltă și livrează deja smartphone-uri mai ieftine în doar câteva luni, este greu de justificat existența a două serii flagship. Să ne amintim de Galaxy S20 FE, care a fost lansat la începutul acestui an pentru a răspunde direct cererii consumatorilor pentru un telefon mediu cu costuri reduse, însă care oferă unele funcțiile premium ale Samsung.

  Acest lucru este valabil mai ales atunci când singurul aspect real care scoate în evidență seria Note astăzi este stiloul. De altfel, S Pen este accesoriul pe care Samsung pare să-l adauge seriei standard Galaxy S începând din 2021.

  Samsung va întrerupe seria Galaxy Note în 2021

  Un alt motiv pentru eliminarea seriei Note este că aceasta nu mai este atât de specială. În anii anteriori, Samsung a folosit Note pentru a experimenta unele dintre noile sale inovații și modificări de design. De exemplu, seria Note a ajutat la popularizarea afișajului edge și a prezentat un blaster IR. De asemenea, a eliminat slotul pentru card microSD și a adus câteva generații de design hardware Galaxy.

  Chiar și așa, rolul său de platformă de testare futuristă Samsung a fost uzurpat în întregime de telefoane pliabile precum Galaxy Z Fold. Acestea promit ecrane semnificativ mai mari decât gama tradițională Galaxy S și Note. Dacă adăugăm un stylus – pe care Samsung intenționează să îl ofere ca accesoriu opțional – seria Z Fold este un moștenitor perfect al seriei Note.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.