More

  Samsung lansează oficial One UI 3 – Prima dată vine pe seria Galaxy S20

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung lansează oficial One UI 3. Vorbim despre ultimul upgrade pentru dispozitivele Galaxy selectate care aduce un nou design captivant, caracteristici de bază îmbunătățite și o capabilitate de personalizare aprofundată.

  Actualizarea va fi disponibilă prin intermediul sistemului de operare Android 11. Samsung a promis că va susține trei generații de actualizări ale sistemelor de operare (OS) pentru milioane de dispozitive și se ține de cuvânt.

  One UI 3 va începe să fie lansat începând de astăzi pe dispozitivele din seria Galaxy S20 (Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra). Inițial se lasează în Coreea, SUA și în majoritatea piețelor din Europa. Treptat, actualizarea va deveni disponibilă în mai multe regiuni și pe mai multe dispozitive. Astfel, o vom primi inclusiv pe seria Galaxy Note20, Z Fold2, Z Flip, Note10, Fold și S10, în următoarele săptămâni.

  Actualizarea va fi disponibilă pe dispozitivele Galaxy A în prima jumătate a anului 2021.

  Samsung lansează oficial One UI 3: Simplitate și eleganță

  În cadrul interfeței, caracteristicile utilizate în mod frecvent au fost îmbunătățite vizual pentru a evidenția informații importante. Printre aceste caracteristici se numără ecranul de pornire, ecranul de blocare, notificările și panoul de comandă rapidă.

  Noile efecte vizuale, precum cel de diminuare / estompare pentru notificări, concentrează atenția pe ceea ce este necesar, rapid și ușor. În vreme ce, widget-urile reproiectate mențin ecranul de start organizat, curat și elegant.

  One UI 3 nu arată doar diferit – se și simte diferit

  Efectele de mișcare și animație mai fine, îmbinate cu raspuns tactil usor, fac ca navigarea și utilizarea telefonului să se transforme într-o adevărată plăcere. Deblocarea ecranului este mai lină. Glisarea se face mai ușor. În timp ce, apăsarea butoanelor se simte mai realistă.

  Trecerea între dispozitive se desfășoară mai natural. One UI oferă o experiență integrată unică de-a lungul ecosistemului extins Galaxy. Cum de altfel, One UI asigură suport pentru noile caracteristici disponibile între dispozitive.

  Trecerea între dispozitive se desfășoară mai natural. One UI oferă o experiență integrată unică de-a lungul ecosistemului extins Galaxy. Cum de altfel, One UI asigură suport pentru noile caracteristici disponibile între dispozitive.

  Samsung lansează oficial One UI 3: Funcții de bază îmbunătățite

  One UI 3 este centrată pe simplitatea de zi cu zi. Widgeturile reproiectate ale ecranului de blocare din cadrul unei interfețe oferă un control sporit asupra muzicii și a informațiilor importante.

  Vizualizarea mesajelor și a conversațiilor este mai intuitivă. Asta e posibil cu notificările aplicațiilor de mesagerie grupate în față și în centru. Astfel, utilizatorii pot citi și răspunde rapid la mesaje. Aspectul apelului video pe ecran complet de tip edge-to-edge creează o nouă experiență de comunicare.

  Cu One UI 3, camera dispozitivului Galaxy este acum și mai puternică. Zoomul foto bazat pe tehnologia AI și focalizarea automată îmbunătățite, precum și expunerea automată, contribuie la unison pentru realizarea unei fotografii perfecte. Categoriile ce organizează conținutul Galeriei ajută în găsirea rapidă a oricărei  fotografii dorite.

  Atunci când se glisează în partea de sus a ecranului în timp ce se vizualizează o fotografie, un grup de fotografii înrudite vor apărea ca sugestii. Pentru ca utilizatorii să fie siguri că niciuna dintre amintirile importante nu se va pierde, aceștia pot reveni oricând la fotografiile editate, chiar și după salvare.

  Personalizare aprofundată, pliată pe fiecare stil de utilizare

  Samsung își dorește ca utilizatorii să aibă libertatea de a-și personaliza interfața de utilizare în funcție de preferințele proprii. Indiferent dacă  aceștia preferă să activeze constant modul Dark sau să facă hotspot de pe telefon, acum toate acestea se pot realiza dintr-o simplă glisare și atingere prin noi modalități de personalizare a panoului de comandă rapidă.

  De asemenea, utilizatorii pot partaja imagini, videoclipuri sau documente mai ușor ca niciodată. Beneficiind de posibilitatea de a-și personaliza fereastra de partajare, aceștia pot „fixa” destinațiile de transfer cele mai utilizate, indiferent dacă este vorba de o persoană de contact, de o aplicație de mesagerie sau de e-mail.

  Prin One UI se crează diferite profiluri pentru muncă și viață personală

  Pentru o personalizare suplimentară, utilizatorii pot plasa widget-uri pe ecranul de pornire, reglând transparența, astfel încât acestea să se potrivească perfect cu wallpaper-ul utilizat. De asemenea, ei pot opta pentru schimbarea designului și a culorii ceasului de pe ecranul Always On Display sau de pe ecranul de blocare. În plus, aceștia pot chiar să insereze videoclipuri pe ecranul apelurilor recepționate / efectuate pentru o experiență de apel mai personală.

  Interfața One UI 3 a fost gândită sa se potriveasca fiecarui utilizator. Aceasta include noi aplicații digitale de wellbeing prin care utilizatorii se pot identifica, îmbunătățindu-și obiceiurile digitale. Astfel, ei pot vizualiza rapid informații ce indică modificări săptămânale legat de timpul de utilizare, în mod normal sau la volan pentru o utilizare conștientă și responsabilă a dispozitivelor Galaxy. 

  One UI va primi și mai multe actualizări odată cu noile lansări de flagship-uri de la începutul anului 2021.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.