More

  Prestigio lansează bateriile externe pe bază de grafen

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Prestigio lansează bateriile externe pe bază de grafen. Grafenul este unul dintre cele mai promițătoare materiale din electronica modernă. Vorbim despre un material care are conductivitate termică și mobilitate electronică extraordinare și este și sigur pentru mediu.

  Acest lucru înseamnă că dispozitivele pot rezista la temperaturi ridicate și se pot conecta la tensiuni mai mari (prin urmare, se încarcă de câteva ori mai repede decât alte baterii). Bateriile externe robuste, din seria Graphene PD, permit o încărcare wireless, rapidă.

  Tehnologia pe bază de grafen protejează dispozitivele împotriva supraîncălzirii. De asemenea, aceasta extinde durata de viață de trei ori, în comparație cu bateriile externe clasice. Ambele modele din serie, Graphene PD 10.000 mAh și Graphene PD Pro 20.000 mAh, sunt fabricate din metal premium și sticlă securizată și sunt dotate cu huse elegante din piele naturală.

  Modelul Graphene PD 10.000 mAh necesită doar 50 de minute pentru a trece de la 0% la 100% (folosind încărcătorul de 60 de wați furnizat). Modelul Graphene PD Pro 20.000 mAh se încarcă în 100 de minute. Astfel, nu mai este necesară o noapte întreagă pentru a încărca bateria complet.

  Ambele modele au porturi de tip C și USB 3.0

  Astfel, permit încărcarea simultană a mai multor dispozitive. În același timp poți încărca tablete, smartphone-uri, căști, boxe portabile și multe altele. Utilizatorii seriei vor beneficia și de încărcare wireless cu o capacitate de 10 wați și compatibilitate universală cu orice dispozitiv Qi.

  Bateriile externe pe bază de grafen au un sistem de încărcare sigură, pe mai multe niveluri. Acest sistem este conform cu toate standardele internaționale.

  Noile modele Graphene PD utilizează cele mai bune materiale premium: metal și sticlă securizată.

  Design Graphene PD 10.000 mAh și Graphene PD Pro 20.000 mAh

  Exteriorul este gândit cu grijă și include un afișaj cu informații despre nivelul actual de încărcare și durata de viață rămasă a bateriei. Ca bonus, dar și protecție suplimentară, dispozitivele vin cu o carcasă elegantă din piele naturală.

  Bateriile sunt disponibile în două variante: Graphene PD 10.000 mAh și Graphene PD Pro 20.000 mAh. Aestea se pot găsi în eMAG, Flanco și alte magazine de specialitate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.