More

  Prelungește-i viața vechiului telefon în Orange Care Center

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange Care Center oferă servicii de reparare, decodare sau configurare a telefonului sau tabletei tale. Dacă ți se defectează telefonul și vrei să rezolvi rapid problema, apelează la asistența specializată din Care Center.

  Orange are 11 service-uri Care Center în România. Dacă ai problemele cu telefonul, poți să îl duci într-una dintre locațiile din Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, București, Iași, Oradea, Timișoara, Sibiu sau Târgu-Mureș. Toate informațiile care te-ar putea interesa cu privire la adresă, program sau opțiuni de plată, le afli de pe site-ul Orange.

  Ce reparații se fac în Care Center Orange

  Poți beneficia atât de reparații pe loc, cât și de telefon de schimb sau asistență personalizată. Trebuie doar să te prezinți cu telefonul defect în service pentru diagnoză. Unele servicii pot fi realizate pe loc, în vreme ce altele necesită mai multe zile. În cazul în care telefonul tău nu poate fi reparat pe loc, pe durata reparației poți primi un terminal de schimb. Însă, trebuie menționat faptul că acest beneficiu poate fi pus la dispoziția clienților în limita stocului disponibil.

  În cazul în care ai nevoie de ajutor să setezi smartphone-ul, poți apela la Orange Expert în Orange shop. Dacă situația nu îți permite să te deplasezi, poți accesa www.orange.ro/help sau să apelezi gratuit 300 / 0374300300.

  Mulți clienți își cumpără telefoane noi, dar nu le schimbă pe cele vechi încă o perioadă pentru că au date importante pe care trebuie să le mai folosească. În acest caz, trebuie să știi că un Expert Orange te va ajuta să transferi agenda telefonică, mesajele scrise, imaginile, filmele sau sunetele de apel pe noul telefon, totul în condiții de confidențialitate. Așadar, poți chiar să dai la Buy-Back vechiul telefon pentru noul telefon. Pentru asta, un Orange Expert te va ajuta să îți transferi toate datele în noul telefon.

  În ce constă asistența specializată în service-ul Care Center

  Mergi în Care Center dacă telefonul tău a suferit defecțiuni mecanice și necesită înlocuiri ale tastaturii sau altor componente. In functie de tehnologia de fabricatie se pot inlocui baterii, display, conectori USB, difuzor dar si accesorii cum ar fi charger, cablu de date, stylus. In functie de tehnologia de fabricatie, în Care Center se pot inlocui baterii, display, conectori USB, difuzor dar si accesorii cum ar fi charger, cablu de date, stylus.

  Tot aici beneficiezi și de actualizări software, servicii de decodare sau îți este diagnosticat terminalul, după care îți sunt instalate aplicații. Și, nu în ultimul rând, adresează-te unui Care Center când nu te descurci să montezi accesorii, să configurezi corect serviciile de Internet sau să transferi conținutul multimedia și agenda telefonică.

  Costurile pentru asistența specializată în Care Center diferă în funcție de complexitatea serviciului de asistență personalizată. Pentru situații în regim de urgență, vei fi nevoit să achiți o taxă suplimentară. Toate informațiile le găsești pe site.

  Servicii gratuite oferite de Orange Expert

  Ți-ai cumpărat un smartphone nou, dar nu te descurci cu setarea acestuia? Nu-i nicio problemă. Orange Expert îți oferă asistență personalizată, contra cost, pentru instalarea cartelei SIM, pentru setarea conexiunii la Internet și a contului de e-mail, pentru serviciile de configurare SMS și MMS, dar și pentru setarea contului tău Orange. De asemenea, te ajută cu instalarea accesoriilor care necesită conexiune prin Bluetooth sau verifică și actualizează software-ul de pe smartphone-ul tău.

  Nu de puține ori am întâlnit persoane care nu au actualizat la timp software-ul telefonului. Ei bine, dacă te afli într-o astfel de situație, mergi cu încredere în Care Center Orange.

  Pentru serviciile de transfer agendă plătești 2 euro cu TVA înclus. Pentru transfer agendă, poze și filmulețe costul este de 8 euro cu TVA inclus.

  Orange îți pune la dispoziție inclusiv o pagină online cu tutoriale. Dacă nu vrei să apelezi la Orange Expert, poți să faci singur toate setările când ai nevoie.

  Ești de părere că nu a venit momentul să schimbi vechiul telefon? Atunci mergi în Care Center Orange pentru o evaluare. Dacă serviciul de asistență este mai convenabil decât achiziționarea unui nou produs, repară! Dacă acesta depășește bugetul pe care ești dispus să îl aloci, ia în calcul programele de Buy-Back și dă viață vechiului telefon.

  #PentruMâine, Orange pune la dispoziția clienților 4 programe de responsabilizare față de mediu. În funcție de cel care te avantajează cel mai mult, alege pentru o planetă mai verde. Programele disponibile sunt de Buy-Back, recondiționare, reparare și reciclare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.