Primele imagini Samsung Galaxy S21, S21 Plus și S21 Ultra | NOOBZ.RO

Primele imagini Samsung Galaxy S21, S21 Plus și S21 Ultra

Muche Ecaterina
- 9.12.2020, 16:15 în Samsung
0

SHARES
Știm cum vor arăta Samsung Galaxy S21, 21 Plus și 21 Ultra

Primele imagini Samsung Galaxy S21, S21 Plus și S21 Ultra. Teaser-urile oficiale Samsung Galaxy S21, 21 Plus și 21 Ultra au fost făcute publice înainte de data oficială.

Primele imagini Samsung Galaxy S21, S21 Plus și S21 Ultra

Noile telefoane emblematice ale Samsung, Galaxy S21, S21 Plus și S21 Ultra sunt așteptate să ajungă în ianuarie (alături de noi Buds). Însă, până acum aveam doar o idee la ce ne putem aștepta. Astăzi avem o imagine mai clară datorită Android Police. Pe website au fost publicate trei videoclipuri scurte, apparent venite direct de la Samsung. Acestea se aliniază perfect cu randamentele OnLeaks anunțate pentru prima dată în octombrie.

Deși nu putem extrage prea multe detalii din aceste videoclipuri, ele ne arată clar la ce să ne așteptăm de la designul acestor telefoane. O nouă cameră elegantă, simplificată, care se mulează pe părțile laterale ale telefonului. Vom avea trei camere pe S21 și S21 Plus și cinci camere (inclusiv ceea ce pare a fi un obiectiv zoom periscop) pe S21 Ultra.

S21 Ultra va avea un ecran curbat, în loc de panourile plate de pe S21 și S21 Plus. În plus, toate cele trei telefoane includ „5G” în denumire. Astfel, nu există nicio confuzie cu privire la ce rețelele susțin!

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!